Hotel Fidder – Patrick’s Whisky Bar

Kon. Wilhelminastraat 6 8019AM Zwolle

Een bijzonder hotel vanwege de architectuur en het uitzonderlijke interieur – met de prachtige hoge plafonds, erkers en originele ornamenten.

Makkelijk bereikbaar vanaf de A-28 en op loopafstand vanaf het station en het centrum is het hotel gevestigd in een Rijksmonument.

Voor zowel zakelijke overnachtingen als een weekendje of nachtje weg bieden de 23 hotelkamers een aangenaam verblijf in het gemoedelijke hotel. Alle kamers hebben hun eigen charme: een hemelbed, een riant balkon of bubbelbad en infrarode sauna. Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van alle basics maar ook van lekkere badjassen en slippers, koffie- en theefaciliteiten, een strijkeenheid, douche of bad, 32-inch flatscreen en gratis Wi-Fi.

Daarnaast beschik Hotel Fidder over een unieke whisky bar. Patrick’s Whisky Bar is een partnerbar van The Scotch Malt Whisky Society, een van de 7 in Nederland, en zelfs 1 van de 150 wereldwijd. Tevens is Patrick Fidder zelf “Certified Whisky Amabassador” De bar herbergt een ruime selectie van ruim 800 whisky’s en daarnaast een ruime selectie bieren en andere lekkernijen. Dagelijks geopend voorziet de Bar ook de hongerige bezoeker van heerlijke bar food, zoals burgers, Fish & Chips of Fidder’s Stevige trek.

Reserveer hier!

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle