Sportcampus de Pelikaan

Haersterveerweg 2 8043 PK Zwolle

Groepsaccommodatie de Pelikaan is uniek gelegen in een bosrijke omgeving net buiten het centrum van de gezellige stad Zwolle. Ruimte en privacy midden in het groen op slechts 10 minuten afstand van het bruisende stadscentrum. Een groepsaccommodatie die ideaal is voor familie- of vriendengroepen.

  • linktekst...“De groepsaccommodatie beschikt over een sfeervolle groepsruimte van 145m2 met bar inclusief tapinstallatie. De ruimte is verdeeld in een zithoek met ruimte banken, eettafels met comfortabele stoelen en een gezellige bar. De groepsruimte is voorzien van beamer en projectiescherm, wifi, darthoek en gezelschapsspelen. In de aparte en afsluitbare recreatieruimte van 45m2 zijn tafelvoetbalspel, tafeltennistafel, sjoelbakken, wifi, beamer en projectiescherm beschikbaar.Twee openslaande deuren geven toegang tot het op het zuiden gelegen overdekte terras van 60m2. De functionele keuken is voorzien van: vaatwasser, dubbele wasbak, 5-pits inductiekoolplaat, combimagnetron en 2 koelkasten. Borden, bestek, glazen, kopjes, pannen en keukengerei zijn voorhanden. “De accommodatie beschikt over 8 slaapvertrekken voor in totaal 32 personen. De slaapzalen beschikken over enkele bedden voorzien van matrashoezen met eigen dekbed plus kussen, stopcontacten aan ieder bed inclusief nachtkastje en bergruimte.

Het terras is voorzien van buitenmeubilair en beschikt over barbecue mogelijkheden.Voor sport, spel of recreatie zijn meerdere velden beschikbaar. Een pannaveldje, beachveld en grasveld rondom een recreatievijver maken de buitenvoorzieningen compleet. Achter de groepsaccommodatie ligt een bos geschikt voor bosspelen en wandelingen.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle