Groepsaccommodatie Villa Agnietenberg

Adres
Haersterveerweg 27, 8034 PJ Zwolle

Groepsaccommodatie Villa Agnietenberg

Gelegen aan de rand van Zwolle en toch in de natuur vindt u Villa De Agnietenberg. Aan de ene zijde omgeven door bosgebied en aan de andere kant grenzend aan de Agnietenplas en de Overijsselse Vecht. U geniet van de privacy van uw eigen villa en in de directe omgeving vindt u diverse speeltuinen, horecavoorzieningen, vergadermogelijkheden, andere overnachtingsmogelijkheden en een recreatieplas met zandstrand.

Via de eigen oprijlaan kom je door de royale tuin bij de villa aan. Hier is voldoende gelegenheid om je auto te parkeren. Via de hal komt je in de zeer ruime woonkamer met tv/dvd en wi-fi. De keuken is onder andere voorzien van een 5-pits gasfornuis en een 4-pits elektrisch fornuis, een heteluchtoven, combi magnetron, grote koelkast en vaatwasser.

Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan 3 met 1 tweepersoonsbed en 1 éénpersoonsbed en 1 met 2 stapelbedden. 2 Slaapkamers hebben een wastafel. Op de 1e verdieping bevindt zich ook de grote badkamer met o.a. 2 douches en een ligbad. Op de 2e verdieping bevinden zich 4 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 éénpersoonsbed met zonnehemel. Ook hier bevindt zich een badkamer met een douche. Op aanvraag is kindermeubilair te bestellen.