Een huisje huren in Zwolle is de perfecte keuze als je op je gemak de prachtige hanzestad Zwolle en haar omgeving wilt gaan ontdekken. Kies voor een vakantiehuisje in Zwolle of voor een ander knus vakantiehuis in Overijssel. Wij geven je alvast een aantal heerlijke adresjes in Zwolle en omgeving.

Vakantiehuisje in Zwolle

Een huisje huren in Zwolle is ideaal als je er een paar dagen uit wilt naar een diverse stad in een prachtige, groene omgeving. Verblijf in een comfortabel vakantiehuisje in de omgeving van Zwolle en ontdek al het moois dat deze stad te bieden heeft! Ontdek bijvoorbeeld de gezellige binnenstad, bezoek Museum de Fundatie of fiets een van de populaire fietsroutes.

Naast vakantiehuizen in Zwolle, beschikt Zwolle ook over de meest unieke en sfeervolle campings, hotels en Bed & Breakfasts. Een huisje huren in Zwolle of een andere accommodatie in Zwolle boeken, is altijd een goed idee!

B&B Het Wijdeland is een van die geweldige vakantiehuizen in Zwolle. Het vakantiehuisje bevindt zich in een gerestaureerde boerderij, midden in een rustige en groene omgeving. De boerderij is geschikt voor 2 tot 7 personen, ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend in Zwolle! Na een dagje lekker rondgestruind te hebben door Zwolle, keer je terug naar een oase vol rust. Speel een spelletje aan de keukentafel van het vakantiehuis of steek het kampvuur aan buiten en geniet van de sterrenhemel.

B&B Het Wijdeland
B&B Het Wijdeland

Ook Molecaten Park de Agnietenberg biedt de perfecte vakantiehuisjes aan voor een vakantie met het gezin. Zo heb je hier een brede keuze uit verschillende chalets met ieder een bijzonder element. Kies je bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje in Zwolle aan het water of een knus vakantiehuis in Zwolle met meerdere badkamers? Ben je op zoek naar meer luxe of wil je met een groter aantal mensen op vakantie? Dan is Villa Agnietenberg hét vakantiehuis in Zwolle voor jou! Ook Vecht & Zo beschikt over een groepsaccommodatie in Zwolle. Verblijf in een ruim vakantiehuis in Zwolle, pal aan rivier de Vecht.

Vakantiehuisjes omgeving Zwolle

Fietsroute Zwolle
Fietsroute Zwolle

Er zijn ook veel vakantiehuisjes in de omgeving van Zwolle te vinden. Een vakantiehuisje in de groene omgeving van Zwolle, maar wel centraal gelegen zodat je snel in het centrum van Zwolle staat? Check! Lodgepark Vechtdal voldoet aan deze eisen. Tijdens een verblijf op Lodgepark Vechtdal kun je stad, natuur en rust perfect combineren. Huur de ene dag bijvoorbeeld een bootje in Zwolle en aanschouw deze historische hanzestad vanaf het water en maak de volgende dag prachtige fietstochten, zoals ‘’Rondje Zwolle’’.

Zo'n 20 minuutjes vanaf Zwolle, vind je het gezellige Molecaten Park de Leemkule. Dit vakantiepark bevindt zich in het noorderlijkste puntje van de Veluwe en heeft een groot aanbod aan bungalows. De Leemkule is geliefd onder gezinnen, omdat dit vakantiepark voorzien is van vele faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad, animatie, minigolf en nog veel meer! Daarnaast is dit ook een populaire plek voor fietsliefhebbers en koppels. Een bungalow nabij Zwolle midden in de natuur, heerlijk!

Molecaten Park de Leemkule
Molecaten Park de Leemkule

Wat zijn leukste vakantiehuisjes in Overijssel?

Wil je jouw bezoekje aan Zwolle combineren met heerlijke momenten in de natuur en een rustig gelegen vakantiehuis? Kijk dan ook eens naar vakantiehuisjes in Overijssel. Zo bevindt Bungalowpark `t Hooge Holt zich in Vechtdal, zo’n 40 kilometer vanaf Zwolle. Dit bungalowpark is een echte aanrader voor natuurliefhebbers. Huur een bungalow nabij Zwolle en ontdek het uitgebreide netwerk aan fiets- en wandelroutes. Ook Vakantiepark Hellendoorn beschikt over fantastische vakantiehuisjes en bungalows in Overijssel. Geniet van alle rust en ontdek de prachtige omgeving!