Boat Boutique

Altijd al een keer willen beleven hoe het is om op een boot te wonen en te slapen? Als gast van Boat Boutique in Zwolle ervaar je dat helemaal. Deze B&B-woonboot ligt in de stadsgracht van Zwolle.

De inrichting is charmant en persoonlijk, de faciliteiten modern en luxe en het schip is helemaal voor jou alleen, volop privacy dus.

Je geniet van het uitzicht op het water, maar mist niets van de dynamiek van de stad omdat de boot in hartje centrum Zwolle ligt. Alle gemakken van de stad zijn dus op loopafstand. Een ideale plek om de stad tijdens een weekendje of een midweek weg te ontdekken! En weet, niets moet op Boat Boutique, behalve je zorgen laten varen …

Dompel je onder

Slapen op een woonboot, is slapen op het water. Een overnachting op deze tjalk is daarom een unieke ervaring. De boot Dewiati werd gebouwd in 1910 en is na een grondige renovatie gemoderniseerd tot een luxe Bed & Breakfast voor twee personen. Door het behoud van alle authentieke bootelementen is Boat Boutique een uniek slaapadres in Zwolle. Het lekkere bed, het goede bad- en linnengoed en de volledig ingerichte keuken brengen comfort. Het smaakvolle interieur zorgt ervoor dat de boot je omarmt; laat je zachtjes in slaap wiegen … In de beschutte kuip van het schip kun je, zelfs in de winter, genieten van de zon. En uitslapen doe je net zo lang als je zelf wilt, want we storen je niet met een ontbijt. Op de hoek van de kade zit een winkel voor brood, kaas en eieren en natuurlijk kun je ook voor een ontbijtje terecht in de stad.

Ga naar de website voor meer informatie!

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle