B&B Op de Kuyerlatten

Kuyerhuislaan 19 8024PC Zwolle

Bed & breakfast “Op de Kuyerlatten”, aan de Kuyerhuislaan, is landelijk gelegen aan de rand van Zwolle op hooguit 10 minuten fietsen van het centrum van Zwolle.

De straat dankt zijn naam aan de wachttoren die hier in de middeleeuwen stond. Ook wel Koerhuis of Cuyrhuis genoemd. Vanuit de wachttoren had men een goed overzicht op de wijde vlakten in de omtrek, zodat men de wacht kon houden over de beesten die daar weidden. Het gastenverblijf is ondergebracht in het totaal gerenoveerde verblijf welke vroeger dienst deed als stal voor de koeien en later als werkplaats voor het installatiebedrijf van Vilsteren. Met een beetje geluk wordt u ‘s morgens wakker gefloten door de vogels en ontbijt u in de boomgaard met de hazen en konijnen in het vizier.

In het gastenverblijf geniet u van:

  • Een knusse slaapkamer met comfortabele bedden
  • Een gezellige huiskamer met eet- en zithoek, TV en computer met WIFI
  • Een volledig ingerichte keuken met inductiekookplaat, Nespresso apparaat met 40 koffiecups, vaatwasser met vaatwastabletten, hand- en theedoeken, koelkast en oven/combimagnetron
  • Een gezellige badkamer met toilet, douche, wastafel en badhanddoeken
  • Tweede toilet op de gang
  • Eigen, ‘s avonds sfeervol verlicht, terras met vrij uitzicht over de landerijen

Extra’s: Om het u gemakkelijk te maken hebben we twee fietsen klaar staan, zodat u op ieder moment het historisch centrum van Zwolle of de prachtige natuur in de omgeving kunt verkennen.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle