Vecht & Zo

Adres
Hessenweg 14, 8028 PA Zwolle

Vecht & Zo

Een rustige omgeving langs de Vecht, maar u staat ook binnen een aantal minuten in het gezellige centrum van Zwolle.

Vecht & Zo ligt op een prachtige locatie met een omgeving die veel te bieden heeft. Camping, Bed and Breakfast, Groepsaccommodatie en nog meer voor een overnachting in Zwolle! Het kan bij Vecht & Zo in Zwolle, Overijssel.

Bed & breakfasts

Dit bed & breakfast ligt in de poort van het bijzonder prachtige Vechtdal direct aan rivier de Vecht. Midden tussen Stad en Land. Zowel de historische binnenstad van Zwolle met zijn vele mogelijkheden en het gezellige Dalfsen liggen op fietsafstand.

De bed & breakfast van Vecht & Zo in Overijssel beschikt over vier luxe B&B kamers met uitzicht over de Vecht en de uiterwaarden en zes comfort B&B kamers.

Relaxen in deze Bed en Breakfast in Zwolle kan bij mooi weer op het op zuiden gelegen terras of in de ruime huiskamer die o.a. is voorzien van een flatscreen. Ook kan er een heerlijke avondwandeling maken over de dijk met uitzicht over de Vecht. Het ontbijt wordt geserveerd in de huiskamer.

Vakantiewoningen & lodges

Wilt u met uw familie eens gezellig weg naar een andere omgeving? Dan bent u bij Vecht & Zo aan het juiste adres. Zwolle en het Vechtdal bieden talrijke mogelijkheden voor een heerlijk verblijf en vele activiteiten. Zowel de historische binnenstad van Zwolle met zijn vele mogelijkheden en het gezellige Dalfsen liggen op fietsafstand. De accomodatie bieden rust, ruimte en sfeer.

In de Zomermaanden is onze reünie- vakantiewoning heel geschikt om te verblijven met families tot 18 personen. Ervaar de sfeer van het buitenleven in combinatie met de gemakken van een bungalow in een knusse omgeving.

Campings

Geniet kamperend in Overijssel op het terrein van Vecht & Zo en verblijf op deze prachtige (mini) camping met boomgaard en diverse fruitbomen direct gelegen aan rivier de Vecht. Camping Vecht & Zo is uniek gelegen tussen Zwolle en Dalfsen. Geniet van de landelijke omgeving die het Vechtdal te bieden heeft en snuif tegelijkertijd de cultuur in de historische binnenstad van Zwolle.

De camping heeft 25 ruim opgezette kampeerplaatsen, voorzien van elektra (4-6 ampère). In de boomgaard zijn diverse speelvoorzieningen voor kinderen tot 12 jaar. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes. Onze camping in Overijssel heeft een ANWB fietsservicepunt, beschikt over voldoende oplaadpunten en een afsluitbare berging waarin u uw fiets kunt stallen.

Groepsaccommodaties

Deze sfeervolle groepsaccommodatie ligt in de poort van het bijzonder prachtige Vechtdal direct aan rivier de Vecht. Midden tussen Stad en Land. Zowel de historische binnenstad van Zwolle met zijn vele mogelijkheden en het gezellige Dalfsen liggen op fietsafstand. De accomodatie bieden rust, ruimte en sfeer. Of het nu een familieweekend, vriendenreünie, schoolkamp, bedrijfstraining of ander uitje betreft, u bent het hele jaar door van harte welkom in onze groepsaccommodatie in Overijssel.

De accommodatie beschikt over een ruime hal die voorzien is van een dames- en herentoilet. In de huiskamer bevindt zich een tv-hoek met flatscreen , dvd- cd speler en heerlijke zitplaatsen om lekker te tafelen, een spel te spelen of te borrelen. De open keuken is ruim en voorzien van een vaatwasser, 6 pits gasfornuis, grote hete lucht oven, ruime koelkast met vriezer en magnetron. Alle overige keukenvoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig.

De vier 2 persoons kamers op de benedenverdieping zijn allemaal voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en boxsprings. Op de bovenverdieping zijn 4 ruime kamers aanwezig die geschikt zijn voor 2 tot 3 personen. Tevens zijn hier voldoende centrale sanitaire voorzieningen. Alle kamers op de bovenverdieping zijn voorzien van éénpersoonsbedden (boxsprings).

Rondom de accommodatie zijn diverse speel- en vismogelijkheden, meerdere terrassen en voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Op aanvraag is de accommodatie ook te boeken als Bed & Breakfast. Voor mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.