Bed & Breakfast

De leukste B&B’s in Zwolle

Wil je overnachten in een leuke bed & breakfast? Zwolle heeft veel verschillende types B&B’s die voor allerlei gelegenheden geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een boerderij bed & breakfast waar je kunt overnachten in een landelijke guesthouse, of een luxe bed & breakfast waarbij je ook kunt genieten van allerlei faciliteiten en sommige zitten in het hart van de stad!

 1. B&B In de Kromme Jak

  B&B In de Kromme Jak

  Adres
  Koestraat 11, 8011 BV Zwolle

  In de mooiste, maar toch heel rustige, straat in het centrum van Zwolle ligt Bed & Breakfast “In de Kromme Jak”.

 2. Vecht & Zo

  Vecht & Zo

  Adres
  Hessenweg 14, 8028 PA Zwolle

  Een rustige omgeving langs de Vecht, maar u staat ook binnen een aantal minuten in het gezellige centrum van Zwolle.

 3. B&B Kort Jakje

  B&B Kort Jakje

  Adres
  Kromme Jak 9, 8011 NP Zwolle

  In een uniek straatje midden in de historische binnenstad van Zwolle vindt u Kort Jakje, een stijlvol gerenoveerd pakhuisje waar een bed & breakfast voor 2 personen (met slaapbank tot 4 pp) is gevestigd.

 4. De Pelsertoren

  De Pelsertoren

  Adres
  Pletterstraat 8, 8011 VG Zwolle

  Verblijf in een historische monument "De Pelsertoren". Deze bijzondere toren behoort tot de stadsmuur van Hanzestad Zwolle.

 5. B&B De Langenlee

  B&B De Langenlee

  Adres
  Brinkhoekweg 6, 8034 PC Zwolle

  De Langenlee is een gezellige B&B in het mooie buitengebied Langenholte. De prachtige boerderij ligt aan het Rondje Zwolle, een mooie fiets- en wandelroute van 44 km. Een plek met rust en ruimte aan de rand van de stad, het centrum is makkelijk en snel te bereiken per fiets en per auto. Er kan gebruik worden gemaakt van twee fietsen.

 6. Bed en Breakfast Bij de Sassenpoort

  Bed en Breakfast Bij de Sassenpoort

  Adres
  Bloemendalstraat 3, 8011 PJ Zwolle

  Welkom bij de mooiste plek om te overnachten in het centrum van Zwolle. Onze bed and breakfast, is gevestigd in een monumentaal pand, pal aan het Bethlehemkerkplein, midden in de gezellige binnenstad van Zwolle.