Bed & Breakfast

De leukste B&B’s in Zwolle

Wil je overnachten in een leuke bed & breakfast? Zwolle heeft veel verschillende types B&B’s die voor allerlei gelegenheden geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een boerderij bed & breakfast waar je kunt overnachten in een landelijke guesthouse, of een luxe bed & breakfast waarbij je ook kunt genieten van allerlei faciliteiten en sommige zitten in het hart van de stad!

 1. B&B Het Ekkelhof

  B&B Het Ekkelhof

  Adres
  Boerendanserdijk 71, 8024AG Zwolle

  Bed & Breakfast “het Ekkelhof” is mooi gelegen aan de Boerendanserdijk, net even buiten het centrum van Zwolle, op een rustige locatie op korte afstand van de A28.

 2. B&B Op de Kuyerlatten

  B&B Op de Kuyerlatten

  Adres
  Kuyerhuislaan 19, 8024PC Zwolle

  Bed & breakfast “Op de Kuyerlatten”, aan de Kuyerhuislaan, is landelijk gelegen aan de rand van Zwolle op hooguit 10 minuten fietsen van het centrum van Zwolle.

 3. B&B De Langenlee

  B&B De Langenlee

  Adres
  Brinkhoekweg,, 6, 8034 PC Zwolle

  De Langenlee is een gezellige B&B in het mooie buitengebied Langenholte. De prachtige boerderij ligt aan het Rondje Zwolle, een mooie fiets- en wandelroute van 44 km. Een plek met rust en ruimte aan de rand van de stad, het centrum is makkelijk en snel te bereiken per fiets en per auto. Er kan gebruik worden gemaakt van 2 e-bikes voor 10 euro per dag per fiets

 4. B&B In de Kromme Jak

  B&B In de Kromme Jak

  Adres
  Koestraat 11, 8011BV Zwolle

  In de mooiste, maar toch heel rustige, straat in het centrum van Zwolle ligt Bed & Breakfast “In de Kromme Jak”.

 5. Vecht & Zo

  Vecht & Zo

  Adres
  Hessenweg 14, 8028 PA Zwolle

  Een rustige omgeving langs de Vecht, maar u staat ook binnen een aantal minuten in het gezellige centrum van Zwolle.

 6. B&B Onder de Peperbus

  B&B Onder de Peperbus

  Adres
  Drostenstraat 3/5, 8011 MT Zwolle

  Midden In het centrum van Zwolle met het Grote Kerkplein en de Peperbus beide op minder dan 30 meter afstand vindt u "Onder de Peperbus".

 7. B&B Monumentale Theekoepel

  B&B Monumentale Theekoepel

  Adres
  Ruiterlaan 1, 8019BN Zwolle

  Een klein vakantiehuis, in een 19e eeuwse zeskantige houten theekoepel, met later aangebrachte kelderverdieping met een tweede (ondergrondse) ingang. De accommodatie heeft een eigen terras. Zowel kort en lang verblijf zijn mogelijk.

 8. B&B Kort Jakje

  B&B Kort Jakje

  Adres
  Kromme Jak 9, 8011 NP Zwolle

  In een uniek straatje midden in de historische binnenstad van Zwolle vindt u Kort Jakje, een stijlvol gerenoveerd pakhuisje waar een bed & breakfast voor 2 personen (met slaapbank voor één extra pp) is gevestigd.

 9. B&B 'Aan de IJssel'

  B&B 'Aan de IJssel'

  Adres
  Nilantsweg 53, 8041AP Zwolle

  Zoekt u de rust van het platteland maar wilt u toch dichtbij het centrum van Zwolle overnachten, dan bent u bij Bed & Breakfast ‘Aan de IJssel’ aan het juiste adres!

 10. De Pelsertoren

  De Pelsertoren

  Adres
  Pletterstraat 8, 8011 VG Zwolle

  Verblijf in een historische monument "De Pelsertoren". Deze bijzondere toren behoort tot de stadsmuur van Hanzestad Zwolle.

 11. Bed en Breakfast Bij de Sassenpoort

  Bed en Breakfast Bij de Sassenpoort

  Adres
  Bloemendalstraat 3, 8011 PJ Zwolle

  Welkom bij de mooiste plek om te overnachten in het centrum van Zwolle. Onze bed and breakfast, is gevestigd in een monumentaal pand, pal aan het Bethlehemkerkplein, midden in de gezellige binnenstad van Zwolle.

 12. B&B Het Wijdeland

  B&B Het Wijdeland

  Adres
  Steenwetering 16, 8035 RA Zwolle

  In en om Zwolle geniet je dagenlang van eeuwenoude cultuur en uitgestrekte natuur. Daarna is het heerlijk thuiskomen in onze B&B. Je logeert tussen de weilanden in een gerestaureerde langgevelboerderij.