Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Stationsweg 7 8011CZ Zwolle

Op één van de mooiste plekjes in het centrum van de Hanzestad Zwolle ligt Bilderberg Grand Hotel Wientjes, al meer dan 90 jaar een begrip in Zwolle en ver daarbuiten.

Wat eens een burgemeesterswoning was, is nu een gastvrij hotel met een uitstekende keuken. Het hotel telt 57 comfortabele kamers, voorzien van alle gemakken die bij een viersterrenhotel horen. De persoonlijke aandacht en gastvrijheid maken van uw verblijf een onvergetelijke ervaring. Restaurant W en het Grand Café zijn beiden ideaal om culinair te genieten van alles wat de Franse keuken te bieden heeft.

Grand Hotel Wientjes is de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van natuur en cultuur. Glinsterende meren, uitgestrekte bossen en prachtige landerijen; een weergaloze ontdekkingsreis op de fiets of te voet. Talrijke winkels, bruisende uitgaansgelegenheden, gezellige bars en restaurants liggen op loopafstand. En de monumentale binnenstad van Zwolle is uw bezoek meer dan waard.

Zakelijk bezoek

Door de ideale ligging tegenover het spoorknooppunt van station Zwolle en de goede bereikbaarheid via de A28 en A50 is Grand Hotel Wientjes de ideale locatie om af te spreken. Het oude gezellige stadscentrum liggen op korte loopafstand.

In het sfeervolle Grand Café ontmoeten gasten elkaar voor een goed gesprek of voor een overleg tijdens een heerlijk kopje koffie, een smaakvolle lunch of gezellige borrel. Een gastvrij ontvangst in het Grand Café met huisgemaakte Hanzebitterkruidkoek is de ideale start van je bijeenkomst.

De 12 meetingrooms van Grand Hotel Wientjes zijn geschikt voor een vergadering van 3 personen in de boardroom tot een congres voor 250 personen in de grote zaal. Elke ruimte heeft zijn eigen authentieke uitstraling. In overleg met de reserveringsmedewerker kies je de ruimte die het beste past bij je bijeenkomst.

De karakteristieke locatie en de persoonlijke aandacht en service van de medewerkers zorgen al 90 jaar voor een sfeer waarin je effectief vergadert, productief traint of ontspannen je congres organiseert. Voor een culinair diner kun je terecht bij restaurant W of kies voor private dining in je eigen besloten ruimte.

Het hotel exclusief voor je gezelschap of overnachten met 100 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle