Sportcampus de Pelikaan

Sportcampus De Pelikaan is de perfecte sportieve groepsaccommodatie, geschikt voor maximaal 56 personen. Met de gezellige horeca, comfortabele slaapplaatsen en perfecte ligging tussen diverse sportfaciliteiten kan een verblijf op de Sportcampus niet meer stuk!

Sportcampus de Pelikaan is de perfecte locatie om een gezellige familiedag te organiseren. Of kies voor een sportieve vriendendag: daag je vrienden uit voor een potje beachsoccer, beleef een mountainbiketocht en sluit af met een oergezellige BBQ. Sportcampus de Pelikaan is uitermate geschikt als op- en afstapplaats voor een fietstocht.Een origineel kinderfeestje? de instructeurs maken er een onvergetelijke dag van! Of probeer met een stel vriendinnen eens een bootcamp; iets compleet anders doen. Het maximale uit jezelf halen om daarna te ontspannen en genieten van een heerlijke mango smoothie. Arrangementen op maat.

Sportcampus de Pelikaan ligt centraal tussen de sportaccommodaties van sportpark De Pelikaan, midden in het groen. De campus beschikt over een ongekend aantal sportfaciliteiten. Direct rondom de campus bevinden zich onder andere kunstgras sportvelden en tennisbanen, een beach sport accommodatie, voetbalvelden en een groot bosgebied. Kortom; een multifunctioneel sportpark met voor elk wat wils. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A28 en gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

Contactgegevens

Sportcampus de Pelikaan

voorzieningen

Faciliteiten groepsaccommodatie

  • Bar

Wifi

  • Gratis Wifi