B&B Swoll

Vanuit het B&B zijn er diverse afwisselende knooppuntenroutes te fietsen of te wandelen zoals naar Hattem, of naar Wijhe/ Olst of naar Dalfsen.

Het B&B is op steenworp afstand van de lange afstandswandeling route die van Kampen naar de Duitse grens loopt. Het voet- en fietspontje naar en van Hattem is op ongeveer 2 km van de accommodatie verwijderd. Op 500 meter afstand van het B&B kan er in een klein meertje worden gezwommen. Het gezellige centrum van de Hanzestad Zwolle is in 15 minuten op de fiets bereikbaar. Om het kwartier gaat bovendien van de nabijgelegen halte, Bus 4 van en naar het centrum. In de besloten tuin achter het huis is het lekker om te zitten en te ontspannen. Er is ruimte voor het plaatsen van twee fietsen in een afgesloten ruimte.

Het B&B heeft een nieuw opgeleverde studio waarin niet gerookt wordt. Het heeft een eigen ingang met een van de zit- en slaapkamer gescheiden ruimte met daarin een douche, toilet en wasgelegenheid. Er kan gebruik worden gemaakt van een wasmachine. Er is een aparte zit- en slaapkamer voor twee personen. Er kan van gratis Wifi gebruik gemaakt worden. Er is koffie en thee om zelf te maken. Er is kabel-tv en een geluidsinstallatie aanwezig.

Omgeving Vanuit het B&B Swoll kunnen mooie wandeltochten en fietstochten gemaakt worden. Dit kan met eigen kaarten maar ook met behulp van de knooppunten paaltjes waarvan er meerdere vlakbij het B&B zijn. Je kunt ook kiezen voor het wandelen van het vlakbij gelegen Hanzestedenpad, onderdeel van de IJsseldeltaroute, dat van Kampen naar Doesburg aan de IJssel loopt. Het is bewegwijzerd.(http://www.wandelzoekpagina.nl/streekpaden/hanzestedenpad/tab=0 "")

Er zijn een aantal websites waar wandeltochten rond Zwolle worden beschreven zoals: http://www.ontdekdeijsseldelta.nl/nl/specialiteiten/wandelen/wandelnetwerk-ijsseldelta en http://wandelnet.nl/wandelroute-vinden-bekijken-maken/overzicht?gclid=CJPc3LzKyb4CFUfLtAodsigAQw

Kijk verder ook eens op onderstaande site om fietsroutes te bekijken: http://www.fietsen.123.nl/entry/9821/rondje-zwolle http://www.zwolle.nl/vrije-tijd/toerisme-uitgaan/fietsen.htm

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle