Lumen Hotels & Events

Stadionplein 20 8025 CP Zwolle

Met 28 multifunctionele zalen, een viersterren hotel en een toprestaurant onder één dak biedt Lumen Hotel & Events in Zwolle volop mogelijkheden voor overnachten, dineren en voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen.

Ongeacht de aanleiding of reden van het bezoek willen we onze gasten ons speciale gevoel van gastvrijheid laten ervaren. Onze droom is om de standaard voor gastvrijheid omhoog te brengen, zodat mensen onvergetelijke ervaringen hebben. Waar ze ook zijn en wat ze ook doen.

Lumen Hotel

Viersterren Hotel Lumen heeft een prachtig design en kent één van de hoogste gastenwaardering in de regio. Hier ontvangen we gasten voor een zakelijke overnachting, een relaxed weekendje weg, een kop koffie in de lounge of voor een flexibele werkplek. Een ideale en bijzondere plek waar u nog lang over zult napraten!

Lumen Events

Lumen Events, gevestigd in het stadioncomplex van eredivisieclub PEC Zwolle is dé evenementenlocatie van Zwolle en biedt een thuis aan elk denkbaar evenement. Van een korte workshop in één van onze vergaderzalen tot een groots en meeslepend meerdaags event. Laat uw fantasie de vrije loop en ontdek de veelzijdigheid van onze ruimtes.

Bluefinger Restaurant

Het Bluefinger Restaurant bevindt zich direct naast Lumen Hotel & Events. Chef-kok Bastiaan Pruijssen en zijn brigade zorgen altijd weer voor verbluffende smaakcombinaties. Prikkel je zintuigen met de mooiste culinaire kunstwerkjes en laat je verrassen door de gastvrije bediening in het sfeervolle restaurant.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle