Onderwijs in Zwolle

 • 2 minuten leestijd
 • 391 x bekeken

Onderwijs in Zwolle: altijd blijven leren

 1. Artez Hogeschool voor de Kunsten

  Het onderwijs bij ArtEZ is gericht op de artistieke, intellectuele en persoonlijke groei van studenten. Ze worden opgeleid in een professionele rol die nauw aansluit bij hun talent, persoonlijkheid en ambities. Daarbij worden ze begeleid door docenten die hun sporen in de beroepspraktijk ruimschoots hebben verdiend. Door die individuele benadering worden studenten optimaal voorbereid op hun loopbaan als kunst- en cultuurprofessionals.

 2. Christelijke Hogeschool Windesheim

  Hogeschool Windesheim is net als afgelopen jaren ook nu weer de op één na beste grote hogeschool van Nederland volgens de Keuzegids Hbo 2021 en Elsevier Beste studies. Daarnaast zijn veertien bacheloropleidingen en twee Ad-opleidingen beoordeeld als topopleidingen in de Keuzegids. Een resultaat waar we trots op zijn!

 3. VIAA Gereformeerde Hogeschool

  Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. Dat komt doordat we grote waarde hechten aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Daarnaast is Viaa een hogeschool met een christelijke identiteit. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling. Elk mens is uniek geschapen en geen pad is hetzelfde. Op basis hiervan creëren we voor elke student de optimale vrijheid om zichzelf te ontplooien.

 4. Katholieke Pabo

  Hogeschool KPZ is een zelfstandige hogeschool, met ruim 700 bachelor- en 200 masterstudenten en met professionaliseringsactiviteiten voor ruim 1250 deelnemers per jaar. Studenten waarderen KPZ al jaren als beste pabo van Nederland en als een topopleiding!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?