Productiehuis De Verhalenboot / Top of the Hill skills&events

Pletterstraat, 20 8011VG Zwolle

Productiehuis De Verhalenboot is het organisatorische en artistieke bolwerk in Zwolle voor festivals, educatie en content-marketing op het gebied van storytelling, fotografie, film en muziek.

Productiehuis De Verhalenboot voert de artistieke en zakelijke directie van Festivalplatform Zwolle Unlimited, waardoor jaarrond diverse festivals en evenementen worden georganiseerd en/of geproduceerd in Zwolle.
Productiehuis De Verhalenboot organiseert voorstellingen en kennistrajecten m.b.t. de traditie van het verhalenvertellen.Het huisvest een vakschool voor verhalenvertellen en schrijven. Ook is het initiator van Het Vertellersgilde, een praktijkopleidingsplek voor jonge verhalenvertellers. Productiehuis De Verhalenboot produceert verhalen, films en foto's in opdracht.

De festivals: Het Wereldberoemde Verhalenfestival, Festival Het Tussenland, Cultuureducatiefestival Woest, Sprookjes op de Stoep, Vertellers in de Aanval, de Midwinter Spooktocht, Festival Abracadabra en vele audiotours in Zwolle en regio.

Uw (marketing)verhaal Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verhaal in tekst, audio, video en foto voor bedrijven en organisaties. In de sectoren kunst, cultuur, onderwijs en biologisch(dynamische) landbouw.

Rob Bults en Kitty Peetoom Wij, verhalenmakers en organisators Rob Bults en Kitty Peetoom, hebben ons leven gewijd aan het verhaal, want verhalen kunnen een brug vormen tussen mensen van alle culturen, leeftijden en overtuigingen. Met de Verhalenboot zijn we sinds 2005 in Nederland belangrijke aanjagers van de vertelkunst.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle