Theater De Spiegel - Zwolse Theaters

Spinhuisplein 14 8011 ZZ Zwolle

Theater De Spiegel: groots en met allure. Het prachtige theater aan het stijlvolle Spinhuisplein. Waar je heen gaat voor een complete avond uit en culinair verrast wordt met arrangementen en diners.

Vanuit de rode pluche stoelen kun je hier genieten van grote namen van eigen bodem en indrukwekkende internationale producties. Een locatie die de zintuigen prikkelt en regelmatig gebruikt word voor intieme meetings, grote congressen en zakelijke events. Het theater waar men samenkomt voor culturele ontmoetingen: De Spiegel verbindt, raakt en inspireert.

KEES

De KEES is in het theater het koperen plaatje dat de centrale plek op het podium aangeeft. KEES is in Theater de Spiegel de centrale plek waar het theater begint en eindigt. Met bijzonder smaakvol dineren vooraf en lekker borrelen na de voorstelling, dit maakt je theaterbelevenis helemaal compleet.

Zakelijk bezoek

Dit architectonische theater met de modernste faciliteiten bied je onbegrensde mogelijkheden voor het organiseren van congressen, beurzen en bedrijfsevenementen voor circa 900 gasten. Door de royale lichtval en mooie ruimtes ontstaat er een open sfeer. Door een grote diversiteit aan techniek en mogelijkheden voldoet Theater de Spiegel aan al je wensen. Met een theaterzaal waar 900 personen plaats kunnen nemen is dit theater een unieke accommodatie voor grote congressen.

Verrassen, inspireren en boeien
Dat is de kracht van live communicatie. Tijdens congressen, een relatie- event of een feestavond brengt je je relaties, vakgenoten of medewerkers dichter bij elkaar én dichter bij je organisatie. Je inspireert, werft, bindt, activeert en valt op!

Persoonlijk, puur en passievol
De gastvrije ontvangers, de aandachtige luisteraars, de in-goede-banen-leiders en de oplossers. De medewerkers van De Spiegel verrassen je graag met creatieve concepten en slimme oplossingen. Daarbij staan je doelen, wensen en de identiteit van je organisatie altijd centraal.
Daarom Zwolse theaters:

  • 15 à 20 minuten lopen van NS Station & ruime parkeergelegenheid
  • Alle mogelijkheden voor congressen met subzalen;
  • Modern en exclusief theater met uitzicht op de stad en theaterzaal met een capaciteit tot 925 deelnemers.
  • Eigen horeca met biologische en regionale producten.

Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle