Theater De Spiegel - Zwolse Theaters

Adres
Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle

Theater De Spiegel - Zwolse Theaters

Theater De Spiegel: groots en met allure. Het prachtige theater aan het stijlvolle Spinhuisplein. Waar je heen gaat voor een complete avond uit en culinair verrast wordt met arrangementen en diners.

Vanuit de rode pluche stoelen kun je hier genieten van grote namen van eigen bodem en indrukwekkende internationale producties. Een locatie die de zintuigen prikkelt en regelmatig gebruikt word voor intieme meetings, grote congressen en zakelijke events. Het theater waar men samenkomt voor culturele ontmoetingen: De Spiegel verbindt, raakt en inspireert.

Koperen Kees

De Koperen Kees is in het theater het koperen plaatje dat de centrale plek op het podium aangee . Koperen Kees is in Theater de Spiegel de centrale plek waar het theater begint en eindigt. Met bijzonder smaakvol dineren vooraf en lekker borrelen na de voorstelling, maakt u uw theaterbelevenis helemaal compleet.

Virtuele tour

Agenda

Spiegel im Spiegel

Aanvang
Locatie
Theater De Spiegel - Zwolse Theaters, Zwolle

Het Nederlands Kamerkoor en Amsterdam Sinfonietta zoeken de grenzen op van tijd, ruimte en klank. De twee topensembles zweven langs kleine, solistische werken en weidse toonzettingen voor koor en strijkorkest. Het publiek wordt omgegeven door musici en zangers, waardoor de muziek vanuit alle hoeken door de zaal vibreert.