Theater De Spiegel - Zwolse Theaters

Adres
Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle

Theater De Spiegel - Zwolse Theaters

Theater De Spiegel: groots en met allure. Het prachtige theater aan het stijlvolle Spinhuisplein. Waar je heen gaat voor een complete avond uit en culinair verrast wordt met arrangementen en diners.

Vanuit de rode pluche stoelen kun je hier genieten van grote namen van eigen bodem en indrukwekkende internationale producties. Een locatie die de zintuigen prikkelt en regelmatig gebruikt word voor intieme meetings, grote congressen en zakelijke events. Het theater waar men samenkomt voor culturele ontmoetingen: De Spiegel verbindt, raakt en inspireert.

Koperen Kees

De Koperen Kees is in het theater het koperen plaatje dat de centrale plek op het podium aangee . Koperen Kees is in Theater de Spiegel de centrale plek waar het theater begint en eindigt. Met bijzonder smaakvol dineren vooraf en lekker borrelen na de voorstelling, maakt u uw theaterbelevenis helemaal compleet.

Virtuele tour

Agenda

Het verhaal van het verhaal 8+

Het Zuidelijk Toneel & Theater Artemis

Aanvang
Locatie
Theater De Spiegel - Zwolse Theaters, Zwolle

Het verhaal van het verhaal is een voorstelling onder regie van Jetse Batelaan. Hij creëert een magische wereld waarin alles plots kan zinderen van verlangens en verwachtingen. Een 8+ familievoorstelling voor iedereen die niet gekozen is voor het schoolvoetbalteam, of juist wel!

Smurfen de Musical 3+

Aanvang
Locatie
Theater De Spiegel - Zwolse Theaters, Zwolle

Smurfen de Musical is over de hele wereld lovend ontvangen, maar nog nooit hebben de Smurfen in Nederland op het toneel gestaan. In oktober 2018 is het eindelijk zo ver: voor 1 maand komt de internationale productie naar Nederland en op 27 oktober in Zwolle! Twee voorstellingen: 13.30 uur en 16.00 uur.

Jubileumconcert C.Z.O.V. De Nieuwe Ster

Die Schöpfung J. Haydn

Aanvang
Locatie
Theater De Spiegel - Zwolse Theaters, Zwolle

C.Z.O.V. De Nieuwe Ster in theater De Spiegel voert een jubileumconcert uit. Onder leiding van dirigent Wolfried Kaper wordt uitgevoerd:“Die Schöpfung” van Joseph Haydn, met medewerking van het Ensemble Conservatoire. Solisten: Judith Sportel Sopraan Aart Mateboer Tenor Bert van de Wetering Bas