Nederlands Bakkerijmuseum

Kerkhofstraat 13 8051 GG Hattem

Het Bakkerijmuseum in Hattem is een veelzijdig museum, vol met bakactiviteiten, familievoorstellingen, een poffertjessalon en gezellige museumbakkerswinkel. De perfecte ingrediënten voor een leuk dagje uit.

Op het noordelijkste puntje van de Veluwe, aan de oever van de IJssel, in de pittoreske vestingstad Hattem staat het grootste Bakkerijmuseum van Nederland. Vier prachtige monumenten, met elkaar verbonden door een tunnel onder de straat, tonen de rijke geschiedenis van brood en banket. ↵ ↵ Iedere zaterdag én elke dag tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen zelf aan de slag. Bakactiviteiten, een spannende speurtocht en vrolijke familievoorstellingen zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke dag!↵ ↵ Ook kan je genieten van koffie en poffertjes of banket uit eigen bakkerij in de historische Poffertjessalon. Ook beschikken ze over een prachtig terras waarop u de kinderen aan de slag kunt zien samen met de bakker.

In hun gezellige museumbakkerswinkel kun je terecht voor een leuk souvenir, brood en banket of een ander aandenken voor thuis.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle