Bonami Spelcomputer Museum

Bij het Bonami Spelcomputer Museum vind je Nederlands grootste collectie spelcomputers en computers. Ook bewonder je er een enorme hoeveelheid games, collector items en merchandise producten.

Game museum Zwolle

Het Bonami Spelcomputer Museum is een game museum in Zwolle. Je bewondert hier niet alleen de collectie, maar een groot deel van zowel de oude als nieuwe spelcomputers staan bespeelbaar opgesteld. Het museum bewijst dat educatie en plezier hand in hand gaan.

Computers

Je vindt niet alleen spelcomputers in het Bonami Museum, maar ook gewone computers. Kom de unieke computer collectie bewonderen. Volgens de eigenaren zelf springt de Scholten computer het meest in het oog. Dit is het enige exemplaar dat professor Scholten heeft gemaakt begin jaren ’60 van de vorige eeuw. Ook de eerste Apple computer en allerlei andere exemplaren ontbreken niet in het museum.

Spelcomputers

In het game museum in Zwolle vind je de grootste collectie van spelcomputers, games en computers van heel Nederland. Sterker nog: deze collectie wordt dagelijks uitgebreid met unieke en zeldzame exemplaren. Er spelen maar liefst 250 personen tegelijk op de spelcomputers.

Arcadehal

Naast allerlei spelcomputers, vind je bij Bonami Spelcomputer Museum een indrukwekkende arcadehal, met een grote collectie retro arcadekasten. De bezoekers van het game museum in Zwolle mogen hier gewoon op spelen.

Ook beleven de bezoekers van het Bonami Spelcomputer Museum nostalgie en educatie ervaring. Ook een werkende 3D printer ontbreekt niet in de collectie.

Bonami Museum

De expositieruimte van maar liefst 3250 m2 zorgt ervoor dat het Bonami Museum ruim is opgesteld. Wees dus niet bang voor een overvol museum, maar verwacht ruimte en vrijheid om volop te genieten van alle games in het Bonami Spelcomputer Museum.

Toegang tot het museum bedraagt €16,50 voor een dagkaart of avondkaart. Let op: Personen t/m 16 jaar zijn alleen toegestaan onder begeleiding (navolging PEGI wetgeving) maximaal 4 jongeren per betalende volwassene. Voor de All-in entreeprijs heb je toegang tot het museum, de arcadehal, de tentoonstellingen en de exposities.

Bonami Spelcomputer Museum is een leerzaam, maar vooral leuk en interactief uitje voor alle leeftijden. Breng een bezoekje aan het game museum in Zwolle en ervaar het zelf.

Bonami Spelcomputer Museum kortingen

Bespaar jij graag wat centen? Dan kun je gebruik van de prijs uitzonderingen die het game museum aanbiedt. Let op, uitsluitend na aanmelding, en goedkeuring, per mail:

  • info@spelcomputermuseum.nl
  • Groepskorting van 10% vanaf 16 personen
  • €13,25- per persoon voor zowel cliënten als begeleiders uit de zorgsector
  • Voor scholen slechts €9,- per persoon bij groepen vanaf 15 personen (exclusief 2 begeleiders) voor een bezoektijd van 2 uur.

Goed om te weten: kortingskaarten, Museumjaarkaart, CJP Cultuurkaart en dergelijke zijn niet van toepassing bij het Bonami Spelcomputer Museum.

Techniek Museum

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle