navigatie overslaan

De winkeliers en horecaondernemers kunnen jouw steun goed gebruiken. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we omzien naar elkaar. Steun jouw stad en koop lokaal!

Juist nu kunnen winkeliers en horeca jouw steun gebruiken!

Laten we ons daarbij houden aan de regels: winkel doelgericht, koop digitaal en maak gebruik van de afhaal- en bezorgservice van winkels en horeca.

Juist in deze donkere dagen kunnen we wel wat lichtpuntjes gebruiken. De binnenstad is sfeervol versierd, met kerstbomen, verlichte straten en lichtbeelden. Geniet tijdens jouw bezoek aan de binnenstad juist nu van deze lichtpuntjes en laten we hopen dat er binnenkort snel meer bijkomen.

Bezorgen of afhalen

Houd afstand, koop lokaal

Winkelen in Zwolle

Deze winter ziet het er allemaal wat anders uit. Geen volle winkelstraten, verwarmde winterterrassen en culturele festiviteiten. Grote groepen zijn niet toegestaan en we houden afstand van elkaar. Om je toch wat lichtpuntjes te bieden, is de Zwolse binnenstad sfeervol versierd. Geniet tijdens jouw bezoek even van de mooie verlichte straten, kerstbomen en lichtbeelden. Laten we hopen dat er snel meer lichtpuntjes bijkomen.