Regen? Geen probleem!

Zwolle biedt tal van mogelijkheden voor jong en oud bij een regenachtige dag. Van overdekte speelhallen tot een mega bioscoop met de leukste films voor kids!

Hieronder vind je de leukste tips voor een gezellig dagje zwolle met kinderen.

Dinoland

Dino’s komen tot leven in Dinoland. Ontdek hier meer dan 100 dinosaurussen! Naast de dinosaurussen zijn er diverse activiteiten die leuk zijn voor kinderen en volwassenen, zoals een hoogte- en laagteparcours, klimtoren, minigolf en laser gamen. Ook kun je hier een spannende dinoshow bijwonen. Dat wil je toch niet missen?
Dinoland, Willemsvaart 19
www.dinoland.nl

Djambo Kidsplay

Djambo Kidsplay is een beestachtig leuke indoor speeltuin voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen kunnen klimmen, klauteren, bouwen, springen en glijden. Ouders kunnen lekker relaxen met een kop koffie of een hapje eten, heerlijke zitbanken en gratis wifi. Tot Djambo!
Djambo Kidsplay, Ossenkamp 6
www.djambokidsplay.nl

Bowlen & Zo

Nieuw in Zwolle! Met 11 hypermoderne bowlingbanen is dit the place to be deze zomer! Ontdek hier ook het koninkrijk van onze wilde dieren tijdens glowgolf avontuur. Geniet van een all inclusive buffet met live cooking in ons wereldrestaurant Eten & Zo. Gratis parkeergelegenheid en airco aanwezig!
Bowlen en Zo, Boerdanserdijk 43
www.bowlenenzo.nl
www.etenenzozwolle.nl

Pathé Zwolle

Met maar liefst 9 zalen biedt Pathé Zwolle het ruimste filmaanbod in de regio. Beleef het groots in één van de twee Dolby Atmos zalen! Deze herfst organiseert Pathé wederom de Kids Herfstbios met allerlei leuke activiteiten rondom o.a. Dummie de Mummie, De Kleine Vampier en Dikkertje Dap. Daarnaast is er een leuke speurtocht uitgezet, het is mogelijk om te kleuren en te knutselen, geschminkt te worden en natuurlijk kun er weer naar hartenlust gesprongen worden op het springkussen. Wie weet loop je onze mascotte Charlie ook nog tegen het lijf voor een leuke foto! Altijd tegen het vaste lage kindertarief van €5,-*!

*Exclusief 3D toeslagen

Pathé Zwolle, Pannenkoekendijk 11
www.pathe.nl/zwolle

Zwembad De vrolijkheid

Even lekker afkoelen of juist de regen ontvluchten? In het overdekte zwembad De vrolijkheid kun je helemaal los! Het zwembad heeft een recreatiebad, tweewedstrijdbaden, een peuterbad en diverse speelse onderdelen.
De Vrolijkheid, Ossekamp 7
www.optisport.nl/vrolijkheid/openingstijden

Rebound World

Rebound World, het grootste trampolinepark van Oost-Nederland. Los gaan op trampolines? Dit is leuk voor iedereen! Kom Free Jumpen of doe mee met toffe lessen, zoals tips&tricks. Er is nog veel meer, want trampolinespringen zit vol actie. Dus daag je vrienden uit voor een potje Trefbal, ga los op de Ninja-baan en leer salto’s maken op de airbag.
Rebound World, Ossenkamp 3
www.rebound-world.nl

Doe's gek!

Van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2017 komt er een nieuw kinderevenement naar Zwolle: Doe’s Gek. De oud-organisatoren van LEGO WORLD komen nu terug met een groots opgezet kinderevenement van ruim 15.000 m² waar kinderen worden uitgedaagd om te kijken, voelen, luisteren en vooral om GEK te doen. Doe’s Gek is een compleet dagje uit voor de hele familie!

Kijk voor meer informatie op www.doesgek.nl

Ontdekhoek

Een leuk dagje uit? Bij de Ontdekhoek maken kinderen van 4 tot 14 jaar kennis met techniek. Je kan zelf ontdekken hoe je van een aardappel chips maakt of hoe je foto’s in een donkere kamer ontwikkelt. De Ontdekhoek is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur (dinsdag en donderdag alleen op afspraak). De Ontdekhoek is te vinden in gebouw T1.34 van Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle.
www.ontdekhoek.nl/zwolle/