Dagje uit met kinderen in Zwolle

De leukste activiteiten

 • Leestijd 3
 • 22002 x Bekeken

Een dagje uit met kinderen in Zwolle staat garant voor een leuke en avontuurlijke dag! Het is geen probleem als het regent of de zon juist schijnt, want in Zwolle vind je zowel overdekte als buitenactiviteiten. Bezoek bijvoorbeeld een waar klim- en klauterparadijs of speel glow-in-the-dark golf in de jungle.

 1. 6

  Bonami SpelComputer Museum

  Bonami is een uniek interactief museum in Zwolle. In het museum kijk je niet alleen, maar er kunnen ook maar liefst 250 mensen tegelijk de spelcomputers bespelen. Daarnaast bewonder je in het museum collectors items, allerlei bijzondere games en merchandise producten. Als kers op de taart leef je je ook nog eens uit in de indrukwekkende arcadehal. Kortom: voor jong en oud is Bonami een unieke beleving.

 2. 5

  Djambo Kidsplay

  Djambo Kidsplay is de ideale plek om met je kinderen naartoe te gaan op een regenachtige dag. In het indoor speelparadijs kunnen de kids de hele dag klimmen en klauteren. Ze rijden in autootjes, klimmen op de vulkaan en leven zich uit op het sportveld. Met een beetje geluk ontmoeten ze zelfs Timba, de mascotte! Ga je met kleine kinderen op pad? Er zijn twee speelhoeken speciaal voor peuters. De wat oudere kinderen (t/m 12 jaar) kunnen de grote speelhal in.

 3. 4

  FunZone Zwolle

  Leef je helemaal uit bij FunZone Zwolle! Spring samen zo hoog als jullie kunnen op de trampolines en laat de coolste tricks aan elkaar zien. Op zoek naar wat uitdaging? Probeer de ninja parcours uit of neem het tegen elkaar op tijdens een potje dodgeball of slam dunk. Tussen het bewegen door kun je terecht bij het restaurant voor een lekker glaasje ranja. Ook voor een verjaardagsfeestje ben je hier aan het juiste adres, want de jarige kan hier met alle vriendjes en vriendinnetjes een verjaardag vieren.

 4. 3

  Monkey Town Zwolle

  Voor de avonturiers is Monkey Town in Zwolle een aanrader! De hele dag vermaken de kids zich in het speelparadijs met ballenbakken, trampolines en klimrekken. Ouders: neem een boek of spelletjes mee, want de kans is groot dat je je kinderen lang niet voorbij ziet komen omdat ze veel te druk zijn met andere dingen. Hebben ze trek gekregen van al het klimmen en klauteren? Begrijpelijk! Bestel wat lekkers te eten en drinken, zodat ze er vervolgens weer helemaal tegenaan kunnen.

 5. 2

  GlowGolf Zwolle

  Ga voor een spannende en speelse dag glow-in-the-dark minigolfen in Zwolle! Maak een wereldreis in het donker en kijk je ogen uit in de glow-in-the-dark jungle en zeeën. Onderweg kom je allerlei dieren tegen. Maar laat je niet te veel afleiden, want je moet tijdens het golfen ook nog de juiste holes raken! Voor extreme uitdaging zet je een 3D-bril op waardoor je alles in 3D-effect ziet en het nog intenser wordt. Lukt het jou om een hole-in-one te slaan met alle obstakels?

 6. 1

  The Great Escape

  Een spannende dag beleven jullie met elkaar bij The Great Escape. Kies zelf welk raadsel jullie op willen lossen. Kies bijvoorbeeld voor The Lost Package, waarbij je met je rechercheteam uitzoekt waar alle waardevolle pakketjes toch blijven. Of stap The Courtroom in waarbij je je eigen rechtszaak beleeft. Lossen jullie het met elkaar op en ontsnappen jullie uit The Great Escape of blijft het raadsel toch onopgelost?

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle