Culturele uitjes met kinderen

Tips

 • Leestijd 2
 • 1513 x Bekeken

Zwolle biedt een ruim aanbod aan culturele uitjes voor het hele gezin! Lees hier verder voor de leukste activiteiten

 1. Art Flow Zwolle

  Art Flow Zwolle is een nieuwe expositie van internationale kunstenaars én Zwolse kunstenaars. Hun werk is te zien op verschillende locaties in de stad die samen een bijzondere kunstroute vormen. Art Flow Zwolle duurt van 21 mei t/m 4 september 2022. Zwolle bruist van cultuur deze zomer!

 2. Thuis bij Molletje

  Thuis bij Molletje is een kindertheater met een echt ondergronds Molletjeshuis! In het Molletjeshuis woont natuurlijk een Molletje! Molletje beleeft allemaal avonturen met zijn vriendjes Egel, Muis en Co het nijn. Thuis bij het molletje biedt open voorstellingen die voor iedereen te bezoeken zijn.

 3. Bakkerijmuseum

  Op zaterdagen en tijdens de schoolvakanties staat het Bakkerijmuseum in het teken van de kinderen. Op deze dagen kunnen kinderen zelf aan de slag in het museum. De bakkers spelen daarbij in op de seizoenen. Dagelijks stelt het museum aan de jongste gasten een speurtocht ter beschikking.

  Het Bakkerijmuseum heeft een uitgebreid activiteitenprogramma. Houdt hiervoor de agenda in de gaten.

 4. Beklim de Peperbus

  75 meter de lucht in! Heb jij altijd al eens de peperbus willen beklimmen? Dat kan! Tel de treden en als je boven bent heb je een super mooi uitzicht over de stad!

 5. Museum de Fundatie

  Groepsrondleiding voor jong en oud. ‘Barones van Pallandt’ leidt je op een speelse manier rond in het kasteel en vertelt je meer over de geschiedenis van Kasteel het Nijenhuis en haar bewoners. Deze rondleiding is erg leuk voor ouders met kinderen.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle