Uitrazen of de regen ontvluchten?

 1. Dinoland

  Meer dan 100 dinosaurussen komen tot leven in Dinoland! Daarnaast kan je met z’n allen een hoogte- en laagteparcours doorstaan, klimmen in de toren, minigolven en lasergamen of op T. rexpeditie.

 2. Djambo Kidsplay

  Beestachtig leuk! Vanaf een heerlijke zitbank met een kop koffie of een hapje eten toekijken hoe de kids lekker klimmen en klauteren, bouwen, springen enzo. Djambo!

 3. Rebound World

  Losgaan op trampolines? Dat is leuk voor iedereen! Want trampoline springen zit vol actie. Bij Rebound World doe je een potje Trefbal, speel voor Ninja en leer je salto’s maken op de airbag.

 4. 4

  Bowlen & Zo

  Zin om een balletje te gooien, op reis te gaan door een glow-in-the-dark mini golfbaan of een wedstrijdje poolen? Ga Bowlen & zo met Eten & zo!

 5. 5

  Monkeytown Zwolle

  Even met die kleine apenkoppen uitrazen? Bij indoor speelparadijs Monkeytown is het heerlijk klimmen en klauteren, kruipen door tunnels, springen op de trampolines en glijden van de glijbanen.

 6. 6

  Pathé Zwolle

  Een bioscoopje pakken? Pathé biedt kindertickets voor slechts € 5,- zodat je de allerleukste films kunt zien! En als je er ook nog een verrassende Pathé Kidscombo bij koopt, wordt het filmuitje helemaal compleet.

 7. 7

  Zwembad de Vrolijkheid

  Lekker spetteren en zwemmen bij Zwembad de Vrolijkheid is altijd een goed idee! In het overdekte zwembad De vrolijkheid kun je helemaal los!