Dinoland

Willemsvaart 19 8019AB Zwolle

Ga op ontdekkingsreis naar levensgrote dinosaurussen bij Dinoland Zwolle! Dit avontuurlijke speelpark combineert ontdekken, leren en actief spelen en is geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar oud.

Dinoland

In Dinoland Zwolle kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud leren, ontdekken en spelen tussen de dino's. Er is zowel binnen als buiten van alles te beleven. Dus ook met regen kun je je bij Dinoland prima vermaken!

Activiteiten Dinoland

Test je kennis met de Dino-speurtocht en ontdek alle dinosaurussen die verspreid staan over het park. Speel in de overdekte speelhal vol met speeltoestellen en interactieve games, eet een hapje in het restaurant, graaf een dinoskelet uit, ga op onderzoek uit in het Paleolab, beklim het klimparcours, speel een potje minigolf of leef je uit in de speeltuin!

Groepen

Dinoland is zeer geschikt voor groepen. Scholen kunnen bij ons terecht voor een leerzaam en actief schoolreisje. Een schoolreisje is al geregeld voor 7,50 per leerling. Het leukste kinderfeestje vier je natuurlijk tussen de dino's! Voor 9,50 per kind beleef je een onvergetelijk kinderfeestje.

#Zwolle