Jouw zakelijke bijeenkomst in Zwolle tijdens het Hanzejaar 2023!

Hanzejaar 2023

  • Leestijd 2
  • 820 x Bekeken

Duik in de fascinerende geschiedenis van het Hanzeverbond, acht eeuwen geleden tot leven gewekt. Beleef hoe deze indrukwekkende handelscoalitie Zwolle voorgoed transformeerde! In het magische Hanzejaar 2023 opent Zwolle haar eeuwenoude poorten en nodigt jou uit om een sprankelende reis door de tijd te maken.

Bezoek bijzondere locaties, doordrenkt met historie en charme, verspreid over de hele stad. Elke plek ademt de grandeur van het Hanzeverbond uit en komt tijdens dit bijzondere jaar tot leven met levendige activiteiten en betoverende ervaringen. Of je nu op zoek bent naar een spannend teamuitje, een inspirerende vergaderruimte of een onvergetelijke bijeenkomst, Zwolle biedt je een uniek decor.

Wat dacht je van het volgende:

Panorama Hanze; beleef Zwolle op hoogte

Panorama Hanze
Panorama Hanze

Maak een ontdekkingstocht door de binnenstad waarbij je een reis door de tijd maakt, op het dak van de Grote Kerk belandt en onder andere Stadsmuseum ANNO en de Sassenpoort verkent.

De evenementen vinden op verschillende, bijzondere locaties plaats, dus er zit altijd wel iets passends bij! Kijk hier voor meer informatie over het Hanzejaar Zwolle 2023.

De perfecte locatie

Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er allerlei verrassende en bijzondere locaties in Zwolle. Wat dacht je van een bijeenkomst in één van de mooie theaters in de binnenstad? Een vergadering bij het PEC Zwolle stadion of diner in de Grote Kerk. Kijk hier voor de vele mogelijkheden.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle