Wandelen in en rondom Zwolle

Het wandelnetwerk Zwolle / IJsseldelta koppelt honderden kilometers ommetjes, rondwandelingen en lange-afstandswandelingen aan elkaar. De wandelroutes zijn net zo afwisselend als het gebied zelf: historische Hanzesteden, afwisselende stadsranden en parken, slingerende dijken met uitzicht over een uniek polder- en deltalandschap; dankzij het wandelnetwerk kan nu overal heerlijk gewandeld worden. Lees hieronder meer over het Wandelnetwerk en stadswandelingen.

Wandelnetwerk

Het wandelnetwerk werkt heel simpel. Op een routekaart staan de routes aangegeven met een kleur. Die kleur correspondeert met gekleurde pijlen op routepalen en per route is het aantal kilometers aangegeven. De routes kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden, zodat een langere wandelroute gelopen kan worden. Bij ieder startpunt staat een informatiepaneel met daarop een informatiekaart van de directe omgeving. Het wandelnetwerk biedt je dus alle vrijheid, je bepaalt zelf de route en de gewenste afstand.

Digitale routes in Zwolle / IJsseldelta

Heb je zin om te wandelen in de regio en wil je jouw route zelf uitstippellen? Maak gebruik van de online routekiezer en geniet van de prachtige omgeving van Zwolle. Ook kun je voor kant-en-klare wandelroutes in de IJsseldelta het overzicht van startpunten bekijken. Liever een wandelkaart op zak? Kom dan naar een van de Tourist Info's voor de Wandelkaart IJsseldelta.