Chef's (R)evolution

BOERenmarkt XL

Op de BOERenmarkt XL ontdekt u een dertigtal (wijn-)boeren en verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer en u kan genieten van hun (h)eerlijke producten. Ook is er een fijne selectie aan Alliance Gastronomique-chefs aanwezig die de heerlijkste gerechtjes bereiden in samenwerking met één van de boeren. Voor slechts € 9,00 proeft u een bijzondere wijn-/spijs combinatie! De BOERenmarkt XL vindt plaats op 9 en 10 september van 12.00 tot 20.00 uur.

Klik hier voor de plattegronden van de BOERENmarkt.

Chef's Revolution

Hét Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival! Het culinaire festival wordt in en rondom De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer met hun team van De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl.

Met dit festival willen zij gastronomisch genieten toegankelijk maken voor een breed publiek. CHEFS(R)EVOLUTION gaat ook dit jaar weer groots van start met onder andere indrukwekkende kookdemonstraties onder leiding van internationale topchefs, een Wijn- & Spijspaleis verzorgd door de top van Nederlandse restaurateurs, kookwedstrijden, bijzondere wijnworkshops en de BOERenmarkt XL. Koop hier uw kaarten!