Dapp frietwinkel

Adres
Roggenstraat 1, 8011 TW Zwolle

Dapp frietwinkel

Het begon met het bakken van verse biologische frieten vanuit onze Dapp Frietfiets; iedere vrijdag stonden we op de biologische markt op Vredenburg in Utrecht en wekelijks kwamen er weer enthousiaste klanten terug! De smaak van verse biologische frieten, de ambacht, ons duurzame karakter en de gezelligheid aan de fiets waren redenen voor nog een portie.

Met de Frietfiets serveren we op bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals en meer, check www.frietfiets.nl voor alle informatie hierover.

Na het succes van de Dapp Frietfiets openden we in 2014 de eerste Dapp Frietwinkel in Utrecht. Met veel plezier bakken we de lekkerste verse frieten van biologische aardappelen. Een kroon op ons werk was het winnen van de Ad Friettest in 2015. Dapp blijft groeien. In 2016 openden de eerste biologische Frietwinkels van Breda. In 2017 openden we ook een Dapp Frietwinkel in Zwolle en in 2018 in Leiden.

Naast de verse biologische frieten serveren wij ook andere biologische producten zoals biologische geitenkaaskroketjes, biologische drankjes van Lemonaid en Charitea en nog veel meer heerlijke producten. Check onze kaart voor meer info.