Ontbijten in Zwolle

Als je je dag écht goed wilt beginnen, moet je gaan ontbijten in Zwolle! Verse croissantjes, American pancakes en uiteraard een lekkere kop koffie: ontbijten in Zwolle doe je op onderstaande plekjes.

Ontbijten in Zwolle

Of je nou een echte Zwollenaar bent of gewoon een bezoekje aan Zwolle op de planning hebt staan, zet je wekker iets eerder en ga ontbijten in Zwolle! Iedere ochtend een boterhammetje met pindakaas of een bakje yoghurt is ook zo eentonig. Daarom hebben wij de fijnste plekken voor ontbijt in Zwolle voor je op een rijtje gezet. Ga ontbijten in Zwolle en begin je dag écht goed!

Een nieuwe, maar al veelbezochte ontbijtplek in Zwolle is het Douwe Egberts Café aan de Grote Markt. Je kunt hier uiteraard terecht voor een lekker kopje koffie, maar een ontbijtje is hier ook zeker aan te raden! De ontbijtplank is een voorbeeld van waarom ontbijten in Zwolle nou zo’n goed idee is. Naast het Douwe Egberts Café vind je ook Engel Winkelcafé. Ontbijten in Zwolle kan hier al vanaf 08:00 uur. In de zomer kun je extra van je ontbijtje genieten op het terras van Engel Winkelcafé. Verder is Bagels & Beans ook een populaire plek, waar je een ontbijtje scoort. Naast het brede aanbod aan bagels, kun je hier ook verse smoothies en verschillende varianten yoghurt bestellen. Voor een gezond én lekker ontbijtje in Zwolle is dit the place to be!

Ontbijten bij Bagels & Beans Zwolle
Ontbijten bij Bagels & Beans Zwolle

Luxe ontbijten in Zwolle

Ze zeggen niet voor niets dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, reden genoeg voor een lekker ontbijtje in Zwolle. Bij Hartje Zwolle is perfect voor de mensen die uren naar een menukaart kunnen kijken en nóg niet weten wat ze willen bestellen. Van dinsdag tot en met zondag kun je hier van 10 tot 12 uur terecht voor een heerlijk, divers ontbijtje. Denk aan croissantjes, red velvet pancakes, bagels en een lekker yoghurtje, heerlijk!

Lekker ontbijten in Zwolle doe je ook bij Villa Suikerberg. In het weekend kun je hier je favo ontbijtje kiezen van de unieke ontbijtkaart. De rest van de week worden er hier vanaf 11 uur heerlijke broodjes geserveerd. Schijnt het zonnetje? Neem dan plaats op het gezellige terras. Ontbijten in Zwolle bij Villa Suikerberg is een smakelijk begin van je dag!

Ontbijten in Zwolle voor de zoetekauw

Chocolate company
Chocolate company

Waar ontbijten in Zwolle als je een echte zoetekauw bent? De Chocolate Company! Je kunt hier de hele week terecht voor een zoet ontbijt in Zwolle. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, zal er geen chocolade aan jouw ontbijtje ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een chocoladecroissantje of een verse brownie. Dat is nog eens een lekker ontbijtje in Zwolle!

Zoet ontbijten in Zwolle kan ook bij Brownies&downieS. Onze favoriet op de menukaart zijn de lemoncurd American pancakes! Naast alle zoetigheden, kun je hier ook kiezen voor een hartig ontbijtje, zoals een van de warme boterhammen. De kidskaart staat ook gevuld met lekkere ontbijtjes, dus dit plekje is ook zeer geschikt tijdens een dagje naar Zwolle met kinderen.

Uniek ontbijten in Zwolle

omschrijving
omschrijving

Ben je die saaie ontbijtjes wel een beetje zat en wil je iets nieuws proberen? Ook dan heeft Zwolle genoeg te bieden! Bij Wanna Waffle kun je iedere dag (tot 12:00 uur) heerlijk wakker worden met een versgebakken wafel. De WannaWaffleBreakfast is favoriet en heeft van alles wat: versje jus, een overheerlijke wafel en een bakje yoghurt. Dat is nog eens lekker ontbijten in Zwolle!

Ook Everyday Bread & Coffee City Store aan de Diezerpoortenplas is een uniek adresje voor een heerlijk ontbijt in Zwolle. Dit sfeervolle restaurant staat bekend om het aanbieden van kwalitatief en eerlijk brood & gebak. Daarnaast bieden ze een variatie van gezonde smoothie bowls zoals de Acaï Bowl. Everyday Bread & Coffee City Store heeft een beperkt aantal tafeltjes, maar gelukkig is er aan de Assendorperstraat nog een vestiging met exact hetzelfde aanbod. Nog een bijzonder plekje is Anne&Max. Bij Anne&Max kun je de hele dag ontbijten! Mocht je een keer lekker willen uitslapen, kun je hier dus ontbijten in Zwolle. De ontbijtplank is gegarandeerd een stevige bodem om je dag mee te beginnen!

Hotelovernachting met ontbijt Zwolle

Wil je Hanzestad Zwolle écht ontdekken? Kies dan voor een weekendje Zwolle en verblijf in een van de hotels die er in Zwolle te vinden zijn. De volgende ochtend kun je genieten van een vers ontbijtje in Zwolle, waarna je weer alle energie hebt om meer highlights van Zwolle te spotten. Ontbijten in Zwolle kan bijvoorbeeld heel goed bij Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch, Hotel Lumen en Bilderberg Grand Hotel Wientjes.

#Zwolle