High tea in Zwolle

Op zoek naar een gezellig uitje in de Hanzestad? Kies voor een high tea in Zwolle! Lekker theeleuten en genieten van zoete lekkernijen, heerlijk… Dit zijn onze favoriete plekken voor een high tea in Zwolle!

High tea in Zwolle

Een dagje naar deze stad is pas echt compleet met een high tea in Zwolle. Écht even quality time met bijvoorbeeld je vriendinnen, (schoon)moeder of zus. Tijdens een high tea krijg je de kans om rustig bij te kletsen, terwijl je geniet van lekkere zoetigheden. Er worden scones, gebakjes, chocolade, broodjes en uiteraard héél veel thee geserveerd! Dat wil jij toch ook doen binnenkort? Goed nieuws: in Zwolle zijn er tal van plekjes te vinden waar je kunt highteaën. De leukste adresjes voor een high tea Zwolle staan hieronder benoemd. Wie neem jij mee?

High Tea in Zwolle
High Tea in Zwolle

Een van de adresjes waar je terecht kunt voor een high tea Zwolle is Barista Café. Je vindt Barista Café in een van de meest populaire winkelstraten van Zwolle: de Diezerstraat. De knusse en sfeervolle inrichting maakt het plaatje voor een high tea in Zwolle helemaal compleet. Wij kunnen je garanderen dat je na de high tea dit restaurant in Zwolle met een glimlach op je gezicht én gevulde maag verlaat.

Schuin tegenover Barista Café bevindt zich Brownies&downieS, waar je ook terecht kunt voor een high tea in Zwolle. De high tea bestaat uit verschillende rondes, waarbij je telkens wordt verrast met heerlijke, huisgemaakte lekkernijen. Wat een feestje om te proeven!

Unieke high tea Zwolle

Op zoek naar een high tea in Zwolle op een unieke locatie? Kies dan voor Brasserie het Vliegerhuys! Zodra je de brasserie binnenstapt, kijk je je ogen uit. Het 15e eeuwse pand beschikt nog over verschillende authentieke elementen en bovenal een prachtige stadsbinnentuin. Die unieke plek in combinatie met, de o zo lekkere, high tea maakt deze high tea in Zwolle onvergetelijk!

High tea bij Villa Suikerberg
High tea bij Villa Suikerberg

Villa Suikerberg is ook een echte aanrader voor een high tea in Zwolle. De high tea bestaat uit zowel zoete als hartige hapjes en lekkernijen. Denk aan quiche, sandwiches, brownies en bonbons. Als het zonnetje schijnt is een high tea in Zwolle helemaal een feestje. Plof lekker neer op het terras en geniet! Wil je een keer iets anders dan de traditionele high tea? Bij Villa Suikerberg kun je ook kiezen voor de high bite of high wine. In plaats van zoete hapjes worden er dan hartige bites geserveerd, zoals warme tapas, kazen en olijven. Een lekker glaasje wijn erbij maakt het helemaal compleet!

Tip: wil je met een grote groep gaan highteaën in Zwolle? Villa Suikerberg biedt een speciaal high tea-arrangement aan met Hiawatha Actief. Je high tea in Zwolle vindt dan plaats op een ‘donut’ (ronde boot), varend door de grachten van Zwolle. Dat is nog eens een uniek uitje!

Ultiem genieten tijdens een high tea in Zwolle

High tea Zwolle
High tea Zwolle

Bij Hartje Zwolle is niet alleen een populaire plek voor een all day brunch, maar je kunt hier ook terecht voor een overheerlijke high tea! De high tea plank bestaat uit hartige broodjes, zoete hapjes en verse thee van lokale winkel ‘t Konkeltje, jammie! Een andere plek voor een high tea Zwolle is Anne & Max. Deze gezellige plek heeft voor iedereen wat: een lekker soepje, scones, verschillende broodjes en héél veel zoetigheden. Heb je dieetwensen? Geef het vooral even door, want dan wordt daar rekening mee gehouden!

We sluiten het lijstje af met een favoriet onder de zoetekauwen: de Gillende Keukenmeiden. Bij de Gillende Keukenmeiden wordt er met heel veel liefde en biologische producten een verrukkelijke high tea voor je klaargemaakt. Naast diverse theesoorten krijg je huisgemaakte scones, taart, broodjes en chocolade.

High tea bij de Gillende Keukenmeiden
High tea bij de Gillende Keukenmeiden

Als je nog iets extra wilt uitpakken kun je ook kiezen voor de ‘luxe high tea’, waarbij er ook een verse smoothie en nóg meer zoetigheden worden geserveerd. Dat wordt een smakelijke middag! Fijn aan de high tea van de Gillende Keukenmeiden is dat je hier niet perse hoeft te reserveren. Dus ook voor een spontane high tea in Zwolle kun je hier terecht!

#Zwolle