Proef de Hanzestad

De lekkerste hotspots in Zwolle

 • 2 minuten leestijd
 • 1015 x bekeken

Zwolle kent tal van lekkere hotspots. De leukste, lekkerste en bijzondere plekjes hebben wij voor je op een rijtje gezet.

 1. De Gillende Keukenmeiden

  Deze meiden kunnen bakken, dat is een feit. Hier kun je je dag goed beginnen met koffie en iets lekkers. Kiezen zal moeilijk zijn want ze bakken echt de lekkerste dingen. Ook kun je hier op het terras genieten van een heerlijke lunch of high-tea.

 2. Het Wijnhuis

  Stap tijdens je bezoek aan Zwolle ook zeker binnen bij Het Wijnhuis. Niet alleen om de prachtige stadskaart in glas en lood te bewonderen, maar met name om kennis te maken met heerlijke wijnen. Onder het genot van een hapje vertelt de gepassioneerde eigenaar Arjan Broekman je alles over de wijnen.

 3. Engel Winkelcafe

  Een hotspot naar ons hart. Hier kun je genieten van fairtrade koffie, (h)eerlijk brood, soep, salade en een kastenwand vol spullen met een verhaal, van gerecycled glaswerk tot eco-dekens.

 4. Eten in een kerk

  Waanders in de Broeren staat bekend als mooiste boekhandel van Nederland, maar wist je dat je er ook heel lekker kunt lunchen? De brasserie serveert een keur aan gerechten die je zeker een keer moet proeven!

 5. Villa Suikerberg

  Combineer een bezoek aan Museum de Fundatie met een heerlijke lunch of high-tea van Villa Suikerberg. Geniet van al het lekkers op het mooie terras of binnen in de sfeervolle erker.