Bagels & Beans

Vind hier je dagelijkse dosis bagels, koffie en geluk.

Wat↵ Bij ons gelden andere regels. Als je binnenkomt, voel je het meteen. Waar dat ‘m in zit? De sfeer, de mensen, de rust. Meestal kleine dingen. Te veel om op te noemen, eigenlijk. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: aandacht. Voor jou. Voor onze producten. Waar ze vandaan komen, wie ze maken en hoe. Vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid. En als er iets misgaat (en geloof me, dat gebeurt dagelijks), lossen we het op.

Waarom↵ Meteen vanaf het begin hadden we speciale aandacht voor natuurlijke producten en bewust eten. Bijvoorbeeld koffiebonen van een kleinschalige familieplantage in Panama. Wij geloven dat gezond, duurzaam en lekker perfect samengaan. Dat kwaliteit belangrijker is dan winst. En dat je het leven open tegemoet moet treden: betrokken, maar niet belerend. Iedereen maakt zijn of haar eigen keuzes.

Hoe↵ We werken niet met een centrale keuken, maar bereiden je bestelling waar je bij staat (of zit). Van de koffie, thee en bagels tot de sappen en salades. We zijn voortdurend op zoek naar inspirerende en bijzondere producten en ingrediënten om jou en onszelf te blijven verrassen. Of je nu uitgebreid komt tafelen met een groot gezelschap of even langswipt op weg naar kantoor.

Want die verrassing, daar doen we het voor. Dat je blijer weggaat dan je binnenkwam. Al sinds 1996, toen we begonnen aan de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat. De bagel was toen razend populair in Amerika, maar hier nog nauwelijks bekend. We hebben ‘m in Nederland op de kaart gezet. De mediterrane geuren en kleuren van de Franse badplaats Nice waren destijds een belangrijke inspiratie.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle