Vaca Negra Steak & Grill

Melkmarkt 18 8011MC Zwolle

Op zoek naar een nieuwe uitdaging hebben twee restauranteigenaren met een oprechte passie voor service, kwaliteit en gastvrijheid de handen ineengeslagen om Zwolle kennis te laten maken met een nieuw concept van het Argentijns Steak & Grill: Vaca Negra.

Vaca Negra betekend zwart rund en is een Spaanse verwijzing naar het soort vlees dat we voornamelijk gebruiken.

Bij Vaca Negra streven wij ernaar kwaliteit te leveren, dat begint bij de veeteelt en vervolgens op een bijzondere manier wordt verfijnd in onze keuken. Onze runderen komen uit Argentinie en Uruguay, waar de manier van veeteelt generatie na generatie onveranderd is gebleven. Vaca Negra zorgt ervoor dat uw dagje uit compleet in het teken staat van de bijzondere en smaakvolle Argentijnse Keuken.

Het is bijna kerst dus haal de gourmetstellen maar weer uit de kast! Vanaf NU is ons GOURMETPAKKET weer te bestellen.

Het pakket bestaat uit heerlijke stukjes ossenhaas - ribeye - hamburgertjes - stukjes gemarineerde spareribs - Argentijnse chorizo worstjes - picanha. Aangevuld met een groente mix - gekruide aardappelblokjes - huisgemaakte Argentijnse criolla - de huisgemaakte chimichurri en natuurlijk ons heerlijke barra gallega brood met huisgemaakte kruidenboter.

Het pakket kost € 59,95 en is voldoende voor 2 grote of 3 kleine eters.

Eerste kerstdag zijn wij gesloten, dus als u het pakket eerste kerstdag nodig heeft, kunt u die het beste de dag voor kerst ophalen. Het pakket is, mits gekoeld bewaard, minimaal 3 dagen houdbaar.

Bestellen kan via de mail: info@vacanegra.nl of telefonisch: 038 4214837
Ophalen kan bij:
Vaca negra
Melkmarkt 18
8011 MC ZWOLLE

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle