Humphrey's Restaurant

Humphrey’s Zwolle is gelegen in het centrum van deze oude Hanzestad, gevestigd in een statig historisch pand aan de Melkmarkt.

Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt dit restaurant een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor.

Het indrukwekkende restaurant bestaat uit meerdere verdiepingen. Daarnaast zijn er aparte sfeervolle ruimtes voor gezelschappen vanaf 10 personen. Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk. Bekijk in onze bestelmodule alle postcodes waar wij bezorgen. Staat jouw postcode er niet bij? Bekijk dan hier de mogelijkheden via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Zwolle – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Zwolle – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur.
    Let op! Op 24 december kun je maar tot 20.00 uur bestellen. Op 25, 26, 31 december en 1 januari zijn wij gesloten voor take away.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle