Grandcafé Staatsman

Diezerstraat 80 8011 RJ Zwolle

Een biertje drinken en lunchen in een oude leeszaal waar de vroegere bestuurders van Overijssel zaten. Het kan bij grand café Staatsman in de Diezerstraat in Zwolle.

Het gloednieuwe Grand Café, is gevestigd in de oude Statenzaal van Zwolle. Het restaurant biedt een ongeëvenaarde combinatie van historische charme en hedendaagse luxe, waardoor het de ideale bestemming is voor fijnproevers, gezelligheid en ontspanning. Het ervaren team van chefs en bediening staat klaar om je te verwennen met unieke gerechten gemaakt van lokale producten.

Grandcafé Staatsman beschikt overigens ook over een prachtige binnentuin. perfect voor als je wilt genieten van de zon en rust midden in het centrum.

Eigenaren ''de horecamannen'' leveren samen ruim 50 jaar ervaring. Arno de Boer werkte jarenlang als bedrijfsleider en gastheer in de (betere) horeca. Henk Schippers heeft diverse organisaties helpen opstarten, ontwikkelen en groeien.

Je kunt bij Grandcafé Staatsman op woensdag tot en met zaterdag overdag terecht voor een lekker hapje, lunch of een kopje koffie.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle