Grand Café Staatsman

Diezerstraat 80 8011 RJ Zwolle

Een biertje drinken, lunchen en dineren in een oude leeszaal waar de vroegere bestuurders van Overijssel zaten. Het kan bij Grand Café Staatsman in de Diezerstraat in Zwolle.

Het gloednieuwe Grand Café, is gevestigd in de oude Statenzaal van Zwolle. Het restaurant biedt een ongeëvenaarde combinatie van historische charme en hedendaagse luxe, waardoor het de ideale bestemming is voor fijnproevers, gezelligheid en ontspanning. Het ervaren team van chefs en bediening staat klaar om je te verwennen met unieke gerechten gemaakt van lokale producten.

Grand Café Staatsman beschikt overigens ook over een prachtige binnentuin. perfect voor als je wilt genieten van de zon en rust midden in het centrum.

Eigenaren 'de horecamannen' leveren samen ruim 50 jaar ervaring. Arno de Boer werkte jarenlang als bedrijfsleider en gastheer in de (betere) horeca. Henk Schippers heeft diverse organisaties helpen opstarten, ontwikkelen en groeien.

Je kunt bij Grand Café Staatsman op dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 10 terecht voor diner, een lekker hapje, lunch of een kopje koffie.

Het restaurant van Staatsman biedt dineren op niveau. Het keukenteam maakt (h)eerlijke gerechten van het seizoen. Rustig eten aan ruime tafels, met attente bediening en u kunt kiezen uit diverse goede wijnen. Kijk je ogen uit en geniet van de vele smaken.

Zakelijk bezoek

Staatsman is één van de meest unieke vergaderlocaties van Overijssel. Een monumentaal gebouw met grandeur waar al meer dan 125 jaar wordt vergaderd, kan alleen maar een fantastische vergader locatie zijn. Binnen de muren zijn heel veel belangrijke beslissingen gemaakt. Ontdekken wat vergaderen bij Staatsman voor jou kan opleveren? Je kunt elke dag van de week terecht; van maandag tot en met zondag. Het evenemententeam van De Horecamannen (tevens de eigenaren van Grand Café Staatsman) staat klaar als aanspreekpunt voor de gewenste catering en techniek.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle