De Theemakers

Thorbeckegracht 19 8011 VM Zwolle

Theeworkshops en theeproeverijen in het centrum van Zwolle aan de Thorbeckegracht 19.

"Al jaren geleden ontstaat het idee om een eigen “theetentje” te starten. Als je dat wilt doen, heb je natuurlijk wel theekennis nodig. Vandaar de reden om een opleiding tot theesommelier te starten. Na het afronden van deze opleiding ben ik begonnen met het geven van theeworkshops aan huis, op de zolder van mijn woonhuis. Na een aantal jaren, wordt deze plek te klein en sinds 2018 maak ik gebruik van een prachtige ruimte bij architectenbureau 19 Het Atelier aan de Thorbeckegracht 19.

Thee workshops

Workshop thee maken

Thee workshop doen? Doe de gezellige workshop thee maken met bijvoorbeeld uw vriendinnen! Kom naar De Theemakers. Proef witte thee, groene thee, oolong thee, zwarte thee, post gefermenteerde thee en kruidenthee. Ontdek welke theesoorten geschikt zijn om thee mee te maken. Kies uw favoriete ingrediënten voor in uw theeblend en maak uw persoonlijke theeblend! Aan het einde van de workshop thee maken, neemt u uw eigen gemaakte thee mee naar huis! Gedurende 2,5 uur ontdekt u samen met een gediplomeerd theesommelier de magie van het theeblenden! Zien we u snel?

Workshop thee & foodpairing

Een keer écht goede thee proeven? Ontdek food pairing met thee! Welke thee past bij zoete hapjes en welke bij hartige hapjes. Kom gezellig samen met bijvoorbeeld uw moeder of vriendinnen naar De Theemakers. Proef vijf zoete en hartige hapjes in combinatie met vijf theesoorten. De thee en het hapje zijn speciaal bij elkaar geselecteerd. Gedurende 2,5 uur ontdekt u samen met een erkend theesommelier thee & foodpairing! U gaat zelf aan de slag met het bereiden van de thee.

Workshop thee maken

Thee workshop doen? Doe de gezellige workshop thee maken met bijvoorbeeld uw vriendinnen! Kom naar De Theemakers. Proef witte thee, groene thee, oolong thee, zwarte thee, post gefermenteerde thee en kruidenthee. Ontdek welke theesoorten geschikt zijn om thee mee te maken. Kies uw favoriete ingrediënten voor in uw theeblend en maak uw persoonlijke theeblend! Aan het einde van de workshop thee maken, neemt u uw eigen gemaakte thee mee naar huis! Gedurende 2 uur ontdekt u samen met een gediplomeerd theesommelier de magie van het theeblenden! Zien we u snel?

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle