Grand café wijnbar het Wijnhuis Zwolle

Grote Kerkplein 7 8011 PK Zwolle

Aan een van de mooiste pleinen van Zwolle is dit prachtige klassieke Franse zaak gelegen. Met een overdekt terras van 120m2 daarmee het grootste overdekt en verwarmd terras van Zwolle. Binnen en op ons terras kunt u genieten van lekkere gerechtjes en bittergarnituren.

Aan een van de mooiste pleinen van Zwolle is deze prachtige klassieke Franse wijnbar gelegen. Met een overdekt terras van 120m2 daarmee het grootste overdekt en verwarmd terras van Zwolle. Binnen en op ons terras kunt u genieten van lekkere gerechtjes en bittergarnituren of voor een mooie koffie, speciaal bier of een keuze uit onze grote trots de uitgebreide wijnkaart. Voel u op uw plek en geliefd in Zwolle, bij Grand café wijnbar het Wijnhuis."

Grand café wijnbar het Wijnhuis

Na heerlijk shoppen neer ploffen op ons groen overgoten terras, of in de zon of onder de bomen maar het kan ook onder onze luifel van 120m2 en met de winterdag heerlijk verwarmd. Genietend van mooie wijnen, verzorgde gerechtjes of borrelhapjes, lekkere bieren en unieke frisdranken.

Grand café wijnbar het Wijnhuis

Heerlijk lunchen, met een glas wijn of een welverdiende mousserende wijn, maar kan natuurlijk ook met onze top koffie zachte thee of unieke Craft frisdranken

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle