Restaurant Campanile

Hotel Campanile Zwolle is gelegen aan diverse verbindingswegen en ligt op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum van Zwolle.

Ook met openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. Er is een bushalte op 2 minuten loopafstand en het station van Zwolle is op 20 minuten loopafstand.

Tussen 6.30 en 9.30 uur (in het weekend tussen 7.00 en 10.00 uur), kan er een evenwichtig ontbijt genuttigd worden met onder andere thee, koffie, vers vruchtensap, ontbijtgranen, gebak, kaas en vlees, yoghurt en fruitsalade. Maar er is ook een warm ontbijt met gekookte eieren. Het restaurant heeft 60 zitplaatsen. Voor het diner kan er een keuze worden gemaakt uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Per seizoen is er een wisselende kaart. De dagsoep en het daggerecht wisselen per dag. Het restaurant beschikt over een klein maar gezellig terras waar met mooi weer een diner genuttigd kan worden. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Indien u met meer dan 4 personen komt, graag vooraf reserveren.

Lunch: 12.00-14.30 uur Diner: 17.30-21.30 uur