Van der Valk

Rijkelijk genieten na een intensieve dag in Zwolle? Dat kan bij Hotel van der Valk Zwolle. Maar ook voor vergaderlocatie of om lekker te eten bent u aan het juist adres!

Het hotel bied keuze uit 178 ruime kamers en luxe suites. Er zijn kamers beschikbaar voor een zakelijke overnachting, maar ook met het gezin is dit een gezellig onderkomen. Alle kamers beschikken over gratis WIFI, een 39 inch flatscreen, airconditioning, ligbad en een aparte rainshower en toegang tot de Welness en Gym.

Kijk op www.hotelzwolle.nl/kamers-suites/ voor meer informatie, prijzen en reserveringen.

https://www.hotelzwolle.nl/kamers-suites/

Restaurant van der Valk

Gastronomisch genieten! Een goed begin van de dag, een zakelijk overleg, een moment van samen zijn tijdens de lunch of een gezellig familiediner. Een sfeervol restaurant waar de keukenbrigade elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten klaarmaakt. Het restaurant is de hele dag geopend om hiervan te genieten. Ontbijt, lunch, lunchbuffet, diner, live cooking of een zondagsbrunch… Kijk op de website voor alle mogelijkheden die het Van der Valk restaurant u te bieden heeft.

Van der Valk Hotel Zwolle is de perfecte uitvalsbasis voor het houden van een vergadering, training, cursus, beurs of congres. Alle luxe en comfort is aanwezig om de bijeenkomst tot een succes te maken.

Klik hier voor meer informatie of reserveringen.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle