Varen in Zwolle

Vanaf het water bekijk je Zwolle vanaf een hele andere kant en ontdek je dingen die je anders zou missen.

Stap in de rondvaartboot, huur een sloep, een kano of verken op een sup de stervormige gracht van Zwolle. Er zijn diverse bedrijven waar je een tochtje op het water kunt boeken:

Hiawatha Actief
Hiawatha Actief heeft een steiger in de Zwolse stadsgracht aan de Potgietersingel. In de zomervakantie verzorgt Hiawatha Actief rondvaarten met de luxe sloep Blauwvinger, terwijl de schipper vertelt over de stad.

Leuk voor groepen zijn de Donut Grachten Game, FotoFun-donut en ook de boottochten met de Blauwvinger.

Hiawatha Actief
Steiger Potgietersingel Zwolle
0529-536066

www.hiawatha-actief.nl

Rondvaart Zwolle
Van de opstapplaats aan de Harm Smeengekade verzorgt Rondvaart Zwolle een rondvaart van een uur voor zowel groepen als voor individuele gasten.

Rondvaart Zwolle
Harm Smeengekade 15
06-114 44 45
www.rondvaartzwolle.nl

Bootjehuren
Onze bootjes zijn stil, geruisloos en milieuvriendelijk dankzij de elektromotoren die voor de aandrijving zorgen. Je kunt hiermee heerlijk rustig en veilig door de Zwolse grachten varen. Onze sloepjes zijn geschikt voor 4 tm 8 personen. Een vaarbewijs is niet nodig; de bediening is simpel en na een korte instructie kun je veilig het water op. Kun je nog niet zwemmen, dan kun je bij ons ook een zwemvest huren.

Harmsmeengekade
Tel : 06-21196606
Email :

Suppen door de gracht
Bij Mixstore Pistache op het Eiland huur je een sup met je vrienden. Verken de gracht vanaf de prachtige Thorbeckegracht.

Pistache Zwolle B.V.
Eiland 9
038 303 16 32

www.pistache-zwolle.nl

Varen in Zwolle
Beleef Zwolle vanaf het water! Met Varen in Zwolle ervaar je vanaf het water de Hanzestad Zwolle op een geheel andere manier. Vanuit onze boten kun je de fraaie historische binnenstad rustig op je in laten werken. Wij varen door de Zwolse stadsgrachten en de Overijsselse Vecht. Genieten van de rust op het water, de ruime skyline, de architectuur en het vele groen. Wij varen het hele jaar door met een verwarmde rondvaartboot.

www.vareninzwolle.nl

Tel 06-29043637