Rederij Keur Partyschepen

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 17:00
Adres
Thorbeckegracht 74, 8011 VR Zwolle

Rederij Keur Partyschepen

Een warm welkom is mooi. Maar gastvrijheid gaat verder dan woorden alleen.Wat dat betreft is Rederij Keur met haar partyschepen ‘Hanzestad’ en ‘Nirvana’ een prima keus.

REDERIJ KEUR PARTYSCHEPEN: VOORTVAREND GASTVRIJ

Of het nu gaat om een dagje uit, een bruiloft, een vergadering, een familiereünie, een clubdag, een feest met collega’s, een congres, een huwelijksjubileum of een andere zakelijke bijeenkomst: de partyschepen zijn speciaal ontworpen om kleinere en grotere groepen in passende stijl te ontvangen.

Wilt u er iets bijzonders van maken? Rederij Keur stelt met plezier en vakkundigheid een verrassend programma voor u samen. Een op maat gesneden plan. Een toepasselijk geheel passend bij uw wensen en uw budget. U bepaalt zelf de datum, plaats en tijd van vertrek en aankomst. Eventueel met een tussenstop.

Het vaargebied is heel Nederland, maar de partyschepen zijn vooral vaak te vinden op de IJssel en in de IJsseldelta. Ook de prachtige natuurgebieden in Overijssel zoals de Weerribben en de Wieden behoren tot de routes.

Heeft u een kleine groep of wilt u samen een dagje uit? Beleef één van de dagtochten over het water, in elke zomer verfrissend!

Bekijk het actuele vaarschema voor het aanbod en prijzen.

http://www.rederijkeur.nl/rondvaart-boottocht-dagtocht/rondvaarten-overzicht

Ook een sloep huren behoort tot mogelijkheden van de rederij.

http://www.rederijkeur.nl/de-rederij/de-vloot/sloep-voorkeur-huren

Rederij Keur is al sinds 1988 als familiebedrijf in de vaart. Een schat aan ervaring, zodat u er zeker van mag zijn dat ook úw bijeenkomst -privé of zakelijk- tot in de puntjes verzorgd wordt.