Doen

Naast de mooie bezienswaardigheden, hippe winkels en lekkere restaurants biedt Zwolle tal van mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Bekijk onze tips hieronder.

 1. Korenmolen Windesheim

  Korenmolen Windesheim

  Adres
  Wijheseweg 43, 8015RB Zwolle

  De Korenmolen Windesheim vind je bij de weg tussen Wijhe en Zwolle en staat hier al sinds 1748 de weg te sieren.

 2. Recreatiecentrum Karba

  Recreatiecentrum Karba

  Adres
  Heinoseweg 10, 8026 PC Zwolle

  Karten op een 500m lang circuit, racen op een minibike, golfen op de midgetgolf baan en daarna gezellig eten. Bij Karba bent u een gezellig dagje uit met de familie of vrienden.

 3. Djambo Kidsplay

  Djambo Kidsplay

  Adres
  Ossenkamp 6, 8024 AE Zwolle

  In april 2013 heeft Djambo Kidsplay haar eerste indoor speelparadijs in Zwolle geopend. Je kunt hier klimmen , klauteren , glijden en rennen.

 4. IJsseltours BV

  IJsseltours BV

  Adres
  Hoekerweg 14, 8042 PH Zwolle

  Touringcarbedrijf IJsseltours BV is een kleine organisatie die zich in de afgelopen jaren heeft toegespitst op vervoer op maat.

 5. Botenverhuur-Schoone

  Botenverhuur-Schoone

  Adres
  Harm Smeengekade 13, 8011AK Zwolle

  Een boot of sloep huren in Zwolle, dan ben je bij ons botenverhuur bedrijf op het juiste adres. We hebben als botenverhuur vier verschillende type fluisterboten en sloepen om te huren.

 6. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

  Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

  Adres
  Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle

  Nieuwe Buitensociëteit Zwolle biedt grenzeloze mogelijkheden. Deze congres- en eventlocatie leent zich uitstekend voor uiteenlopende bijeenkomsten: van kort overleg, brainstorm of vergadering tot congres, evenement of receptie.

 7. Caméléon Schoonheidsinstituut

  Caméléon Schoonheidsinstituut

  Adres
  Spinhuisplein 10, 8011ZZ Zwolle

  Als je bij ons binnenkomt, ervaar je een moderne uitstraling en een professionele sfeer. Onze behandelingen zijn met passie en zorg samengesteld, zodat jij heerlijk kunt genieten.

 8. Librije`s Atelier

  Librije`s Atelier

  Adres
  Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle

  Dagelijks krijgen Jonnie en Thérèse Boer de vraag of gasten een kijkje in de keuken mogen nemen. Een groot aantal thuiskoks en professionals willen zelfs graag actief in de keuken meewerken of zijn geïnteresseerd in de unieke wijn- spijscombinaties. Zo is Librije’s Atelier ontstaan!

 9. Rederij Keur Partyschepen

  Rederij Keur Partyschepen

  Adres
  Ridderinkhof 13, 7414 KB Zwolle

  Een warm welkom is mooi. Maar gastvrijheid gaat verder dan woorden alleen. Wat dat betreft is Rederij Keur met haar partyschepen ‘Organza’ en ‘Nirvana’ een prima keus.

 10. Theater Young Ones

  Theater Young Ones

  Adres
  Grote Voort 8 Zwolle, 8041 AM Zwolle

  The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.