Stern Partyservice

Ossenkamp 2-M 8024 AE Zwolle

Bij Stern Partyservice draait alles om persoonlijke aandacht. Of het nu om een schaal met hapjes, een buffet of een groot diner gaat, ze doen het met het juiste gevoel. Ze gaan het liefst eerst met je in gesprek over jouw wensen en denken graag met je mee.

De naam Stern bestaat al meer dan 70 jaar in Zwolle. Dat is ook terug te zien in het breed gedragen grote klantenbestand wat in de loop in der jaren in de zakelijke en particuliere markt is opgebouwd.

Stern Partyservice kan ook de catering verzorgen op een aantal bijzondere vaste locaties waaronder: Landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem, de Grote Kerk , Zwolse Theaters, de Sassenpoort en Waanders in de Broeren en op de MS Zuiderzee. Ook zijn zij huiscateraar op de Rechtbank Zwolle-Lelystad en verzorgen ze met gepaste trots de catering op Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Op deze exclusieve locatie worden uitsluitend besloten bijeenkomsten georganiseerd voor o.a. het Koningshuis en het Nederlandse kabinet.

Daarnaast verzorgen zij, op uw locatie, met veel kennis van zaken, de meest uiteenlopende evenementen en partijen zoals: bruiloften, product presentaties, personeelsbijeenkomsten, recepties etc. Steeds meer vraagt het bedrijfsleven, maar ook de particuliere markt om het leveren van een totaalconcept. De totale organisatie, de inrichting, het adviseren en het verzorgen van entertainment.

Hiervoor ben je bij Stern Partyservice aan het juiste adres. Zo uitgebreid en compleet als je maar wilt.

#Zwolle