Congreshotel

Zakelijk bezoek

  • Leestijd 4
  • 1670 x Bekeken

Je zoekt een congreshotel voor een meerdaagse conferentie, congres, vergadering of training. Dan heb je in Zwolle de keuze uit verschillende congreshotels. Met comfortabele hotelkamers en uitstekende vergaderfaciliteiten onder een dak. Ideaal en gastvrij voor je gasten, deelnemers of bezoekers.

Waarom voor een congreshotel in Zwolle kiezen?

De congreshotels in Zwolle zijn experts in het verzorgen van jouw bijeenkomst. Of het nu gaat om een tweedaagse conferentie, een driedaagse beurs of een training van een dag: ieder congreshotel verzorgt dit graag en goed en neemt je zoveel mogelijk zorgen uit handen. Zodat jij je aandacht kan geven aan de deelnemers van je event.

Wat Zwolle extra aantrekkelijk maakt: de centrale ligging en goede bereikbaarheid, het sfeervolle centrum en de groene omgeving. En niet te vergeten, de gastvrije instelling van de Zwollenaar. Zelf ervaren? Wij organiseren graag een bezoek voor je aan de congreshotels in Zwolle.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Bilderberg Grand Hotel Wientjes
Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Al ruim negentig jaar is Bilderberg Grand Hotel Wientjes een begrip in en rond Zwolle. Handig gelegen vlakbij het station en dichtbij de snelwegen A28 en A50. Een ideale plek voor je zakelijke meeting. Met 57 comfortabele kamers, een congreszaal tot 250 personen en een sfeervol café en restaurant, biedt Bilderberg Grand Hotel Wientjes alles voor een geslaagd congres.

Lumen Hotel & Events

Groots uitpakken? Dan is Lumen Hotel & Events in het stadion van PEC Zwolle het juiste congreshotel voor jou. Dit viersterrenhotel beschikt over 125 moderne hotelkamers, 28 zalen, een gezellige lobby en het Bluefinger Restaurant. Geschikt voor bijeenkomsten voor twee tot tweeduizend personen. Pluspunten: op vijf autominuten van de A28, gratis parkeren en supersnelle wifi!

Congres inclusief overnachting in Zwolle

Organiseer je een congres in Zwolle? Leuk! Verwacht je hierbij veel gasten? Dan heb je mogelijk meer dan één hotel nodig voor alle deelnemers. In dat geval zijn onderstaande hotels stuk voor stuk aanraders. En, met kleinere gezelschappen ben je ook hier welkom voor een meerdaags event.

Hotel Campanile Zwolle

Op loopafstand van het centrum van Zwolle en bijvoorbeeld Poppodium Hedon en Theater de Spiegel, ligt dit driesterrenhotel. Met 69 kamers en vier vergaderzaaltjes voor twee tot zeventig personen zit je hier goed. Het comfortabele restaurant, de bar en het terras maken het helemaal af. Kom je met de auto of het openbaar vervoer? Geen probleem, Hotel Campanile Zwolle is goed bereikbaar.

Hotel Mercure Zwolle

Hotel Mercure Zwolle. Dit viersterrenhotel schrijft Comfort met een hoofdletter C! Met 72 kamers en zestien luxe vergaderzalen, is dit een prima locatie voor een meerdaagse, kleinschalige bijeenkomst. En de ligging? Ideaal, vlak bij de A28. Restaurant De Hanze verzorgt voor je gasten een gezonde lunch, energieke vergaderbreak of smakelijk diner. Parkeren is hier geen probleem en helemaal gratis bovendien.

Hotel Staatsman

Organiseer je een congres en zoek je een hotel waar een aantal van jouw gasten kunnen overnachten? Dan is Hotel Staatsman een prima keuze. Dit bijzondere hotel in het historische centrum van Zwolle beschikt over zeven unieke kamers die ieder hun eigen verhaal vertellen. Dompel je gasten onder in de gastvrijheid van deze speciale locatie.

Diversiteit aan congreslocaties in Zwolle

Als je dacht dat je in Zwolle alleen maar keuze hebt uit congreshotels, heb je het mis! De stad heeft namelijk ook een gevarieerd aanbod aan congreslocaties. Of je nu op zoek bent naar een historisch pand met een verhaal, een moderne zaal met de nieuwste technologieën of een locatie met een prachtig uitzicht over de stad, Zwolle heeft het allemaal!

We lichten er hier twee uit: Een van de populaire congreslocaties in Zwolle is Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, gelegen tegenover het treinstation van Zwolle. Maar liefst 49 zalen bieden ruimte aan 2 tot 1250 personen. Theater Buitensoos, voorzien van alle moderne techniek, is een uitstekende locatie voor grotere evenementen.

Het Landstede Sportcentrum vormt het hart van de sport in Zwolle. Je hebt hier de keuze uit verschillende vergaderzalen en sportzalen. Een prima locatie voor een event met een sportieve of gezonde insteek. Je bent hier van harte welkom met gezelschappen van 10 tot 1.200 personen. Goed bereikbaar en gratis parkeren!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle