Inspiratieroute circulaire economie

6 t/m 11 februari

De inspiratieroute circulaire economie: wat doe jij & wat kan ik doen?

Bekijk projecten uit jouw regio!

Direct naar de audiotour

Meer informatie over alle deelnemers aan de route

In de toekomst moeten we meer circulair gaan leven. Maar hoe doe je dat? Wat gebeurt er op het gebied van circulaire economie eigenlijk al in Zwolle? Wandel de Inspiratieroute circulaire economie en leer de initiatiefnemers en hun projecten kennen. Ontdek hoe lokale en regionale bedrijven, kunstenaars en scholen hun krachten bundelen om tot vernieuwende producten en diensten te komen.

Laat je tijdens deze route inspireren en motiveren, zélf meer circulair te gaan leven en werken. Want de toekomstbestendige economie is een economie van gesloten kringlopen. De wereld verandert. Wat doe jij?

De Inspiratieroute circulaire economie is een combinatie van live en online. Je vindt alle informatie op deze website, maar kunt ook een papieren flyer met de wandelroute afhalen bij het startpunt onder de Sassenpoort.

Download hier de plattegrond

Naar de audiotour

Let op: maandag 6 en zaterdag 11 februari is de route interactief. Tijdens deze dagen maak je kennis met initiatiefnemers, makers en organisaties. Tijdens deze interactieve dagen zijn alle locaties te bezoeken, op de overige dagen zijn er een aantal niet geopend.

Meer informatie over alle deelnemers aan de route

ROVA ontvangt graag jouw afgedankte spullen tijdens de inspiratieroute
Kom jij naar de inspiratieroute Circulaire economie? Neem afgedankte spullen mee van huis en breng ze naar de GRIP-wagen van ROVA die je vindt op de route. Zo kun jij invloed uitoefenen op de materialen die ROVA in 2023 gaat recyclen! Het gaat om producten die niet circulair zijn of waarvan je niet weet hoe je ze het beste kunt afdanken na gebruik. Uit alle ingebrachte producten selecteert ROVA één product- of materiaalsoort om te laten onderzoeken hoe ze die meer circulair kan maken.

#Zwolle