Bruisende cultuur in Zwolle met Art Flow Zwolle

Schrijf je in, win prachtige prijzen en lees alles over Art Flow Zwolle

Wat kan je winnen?

  • 2 gratis entreekaartjes voor ANNO;
  • Een lunch voor 2 personen bij Anne&Max

Wat is Art Flow Zwolle?

Art Flow Zwolle is een nieuwe expositie van internationale kunstenaars uit Nederland en België én lokale Zwolse kunstenaars. Hun werk is te zien op verschillende locaties in de stad die samen een bijzondere kunstroute vormen. Art Flow Zwolle duurt van 21 mei t/m 4 september 2022.

Wil je meer weten over Art Flow Zwolle bekijk de website of download de routekaart. Hierop zijn de kunstlocaties te vinden en korte beschrijvingen van de kunstenaars en hun werk.

Wat je moet doen?

Niet veel.

Je laat je gegevens achter en ontvangt onze nieuwsbrief vol tips, inspiratie en acties voor een dagje weg in Zwolle. En daarnaast maak je dus kans op deze geweldige prijs:

  • 2 gratis entreekaartjes voor ANNO;
  • Een lunch voor 2 personen bij Anne&Max.

_De winactie loopt tot en met 16 augustus 2022. De winnaar krijgt 18 augustus 2022 per mail bericht. De winnaar moet zich voor 1 september 2022 melden na bekendmaking.

Schrijf je nu in!

Fietstocht Art Flow Zwolle

Ontdek de binnen- & buitenexposities

We hebben een prachtige fietsroute voor je samengesteld. Je fietst van locatie naar locatie van de binnen- en buitenexpositie van Art Flow Zwolle 2022. Tijdens de fietstocht passeer je een prachtig rivierenlandschap (onderdeel van het populaire “Rondje Zwolle”) en word je door de aantrekkelijke historische binnenstad geleid. Heel veel plezier gewenst met deze unieke fietstocht vol kunst!

Cultuurroute voor het hele gezin!

Ontdek de kunst van Art Flow Zwolle

Geïnteresseerd in kunst? En wil je tegelijkertijd historisch Zwolle ontdekken? Kies dan voor deze speciale cultuurroute, ideaal voor gezinnen. Deze brengt je bijvoorbeeld langs museum ANNO, kunstgalerieën en kunstwerken verspreid door de stad. De expositie is georganiseerd door Art Flow Zwolle en te bezoeken t/m 4 september 2022. Pak je fiets of ontdek het te voet!

De leukste kunst hotspots

Art Flow Zwolle, musea, kunstateliers en galeries

Musea, tentoonstellingen en tal van monumenten: aan kunst in Zwolle geen gebrek! Bezoek Zwolle en bewonder alle kunstzinnige plekjes die de stad rijk is. Wij hebben de kunst hotspots in Zwolle voor je op een rijtje gezet.