Fiets- en wandelroutes

Hanzestad Zwolle omringt zich met de oudste polders van ons land in de IJsseldelta, de rust van het Vechtdal en het prachtige landschap van de Weerribben-Wieden. Je kunt hier dus heerlijk genieten van de natuur tijdens jouw fiets- en/of wandelroute.

omschrijving
omschrijving

Hanze Bikes Zwolle

Ontdek Hanzestad Zwolle op de fiets! Ga lekker relaxed met de gids van Hanze Bikes mee langs de mooiste plekken van de stad. Bij het Zwolse Balletjeshuis en de bijzondere boekhandel Waanders in de Broeren nemen we een kijkje binnen. De Hanzestad Zwolle met haar herenhuizen, vestingwerken en grachten vormt een prachtig decor voor deze fietstour!

Schade melden

Kom je onderweg iets onduidelijks tegen in de bewegwijzering? Of zie je een beschadiging aan onze palen, panelen, borden of stickers? Meld dan deze schade bij ons. Meldingen i.v.m. LF-routes gelieve niet melden, aangezien deze routes gesaneerd worden dit jaar en wij deze niet meer onderhouden.

omschrijving
omschrijving

Rustpunten in het gebied

Tijdens een prachtige fietstocht in de regio Zwolle is het goed om af en toe bij te tanken. Dat kan uiteraard op één van de vele terrasjes of in de cafés. Daarnaast zijn er verschillende rustpunten, waar je even op adem kunt komen en, in geval van hoge nood, een sanitaire stop kunt maken. In veel gevallen kun je er ook een kopje koffie of thee drinken.

#Zwolle