De leukste events voor kinderen dit najaar!

Ontdek

 • Leestijd 3
 • 1211 x Bekeken

Tijdens de herfstmaand november worden in Zwolle weer veel leuke én educatieve evenementen voor kinderen aangeboden. Of jullie nu geïnteresseerd zijn in wetenschap, theater, familieplezier of geschiedenis, Zwolle heeft voor iedereen iets te bieden. Dit is een geweldige kans om prachtige herinneringen te maken en samen met je kinderen deel te nemen aan deze gave activiteiten!

 1. 6

  5 november - IK... eh ik (6+)

  Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij. Nu verschuil ik me onder de dekens, maar ik weet dat hij me bekijkt…

 2. 5

  8 november - Zabuki Zwolle (7+)

  Stichting Kinderscience cafe Zabuki Zwolle organiseert elke 2e woensdag van de maand interessante wetenschaps- en techniek middagen voor kinderen in de Stadkamer Zwolle Centrum.

 3. 4

  12 november - Peuters in de Paap (3+)

  Door de ogen van Misha is oma een oude vrouw die moeilijk loopt. Misha vindt haar wel lief, maar saai, want ze kunnen nooit samen rennen of fietsen.

  Gebruikmakend van zowel beeldend als fysiek theater ziet Misha oma langzaam transformeren in wie ze vroeger was. Een acrobate en danseres. Misha geniet en kijkt om steeds meer te weten te komen. Dus dat allemaal wás en ís oma!

 4. 3

  19 november - Mega Mindy Show (4+)

  Mega Mindy's grote liefde, de stoere politieman Toby, is bijna jarig! En ze heeft een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen.

  Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby 'De Onzichtbare Ekster' kunnen pakken? En zullen Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen? Je komt het allemaal te weten in deze grappige interactieve megaleuke theatershow

 5. 2

  Panorama Hanze

  In de experience Panorama Hanze maak je een reis door de tijd en zie je Zwolle door de ogen van de bewoners van toen. Hét startpunt om deze mooie stad verder te gaan ontdekken.

  Panorama Hanze is een interactieve experience waarbij je met projectietechnieken een nieuw perspectief krijgt op de Hanze. Een beleving waarin op spectaculaire wijze verleden, heden en toekomst worden verbonden. Dit alles via een bijzondere routing door het Academiehuis naar de zolderverdieping en uiteindelijk op het dak van de Grote Kerk.

 6. 1

  Sassenpoort open!

  De Sassenpoort is een Zwols icoon, één van de eyecatchers van de stad. En dat niet alleen, je kunt er namelijk ook naar binnen!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle