De leukste theatervoorstellingen in november

Kies je favoriet

 • Leestijd 3
 • 823 x Bekeken

Bereid je voor op een maand vol lachen dankzij de vele verschillende cabaretvoorstellingen in november!

 1. 1 november - Jandino in Judeska Airlines

  Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees keert Judeska in terug in een gloednieuwe hilarische klucht, geproduceerd door Het Huis van Asporaat. Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau.

 2. 3 november - Diederik van Vleuten

  Diederik van Vleuten was bijna 8 jaar toen de eerste mensen landden op de maan. De korrelige beelden van astronauten in witte pakken maakten een onuitwisbare indruk.

  Van Vleuten vraagt zich af wat er, anno nu, over is van de verbazing, verwondering en bewondering van een ventje van bouwjaar ’61. Goed nieuws: meer dan genoeg om een avond mee te vullen.

 3. 3-4 november - Cameretten

  De halvefinalisten van Cameretten Festival 2023 trekken langs theaters om een try-out van hun act voor u te spelen. Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes: tijdens de try-out tour komt van alles voorbij.

 4. 9 november - Kim Schuddeboom

  Ongeschreven is de eerste avondvullende voorstelling van Kim, een stand-up show pur sang, live, rauw en ongefilterd. Voor sommige mensen niet herkenbaar, maar dat geeft niet.

 5. 11 november - Andre Manuel

  André Manuel gaat in De Zieke Geest op zoek naar vragen die ons allen stiekem bezighoudt. Het eerste deel van een nu al legendarische drieluik.

  André Manuel is muzikant én cabaretier. Hij heeft al verschillende prijzen weten te behalen, het beloofd dus een geslaagde avond te worden.

 6. 15 november - Nienke Plas

  De evolutie van een vrouw is als een roos. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemand zijn toilet hangt.

  Nienke Plas bewandelt een bijzonder pad. Eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen.

  Spijt van deze route? Ach “never look back” tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijk spiegel begrijpt.

 7. 17 november - Merijn Scholten

  Muzikaal, snel en heel erg grappig. In TEAM SOLO gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn.

 8. 24 november - Borrelnootjez

  In 2019 startte het theatergezelschap ‘BORRELNOOTJEZ’ met een tour genaamd ‘Duzyem Show’. Deze voorstelling speelde in de grote zalen en was zowel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht in korte tijd uitverkocht.

  Drie jaar later zijn ze ontdooid en springlevend. Klaar om de ‘Duzyem Show’ voort te zetten. Groter, bruter en met meer bombarie, transformeren Hamza en Khalid in zoveel typetjes dat Barbapapa er nog een puntje aan kan zuigen. Ze geven je een avond waar je schaterlachend en gedesoriënteerd van thuis komt.

 9. 25 november - Micha Wertheim

  "Eindelijk is het zover, uw lievelingscabaretier, die door anderen niet begrepen wordt, maar die u wel kunt waarderen, mag het oude jaar afsluiten op NPO1. U kunt daar bij zijn. Live, en rechtstreeks vanuit het theater. Hoe dat kan? Dat zal op de avond zelf moeten blijken.”

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle